1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Anne ve iki oğlu son yolculuğuna uğurlandı
Anne ve iki oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Anne ve iki oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Kars'ta sağanak nedeniyle bir evin toprak damlı kısmında meydana gelen göçüğün altında kalarak hayatını kaybeden anne ve iki oğlu gözyaşları arasında toprağa verildi.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Merkeze bağlı Verimli köyünde, dün sabah saatlerinde şiddetli sağanak ve dolu nedeniyle Osman Budak'a ait müstakil evin toprak damlı kısmında meydana gelen göçük nedeniyle Songül Budak (36) ile çocukları Bedirhan (10) ve Boran Budak'ı (8) vefat etti.

Otopsi için Harakani Devlet Hastanesi kaldırılan cenazeler bugün ailelerine teslim edildi. İstanbul'dan gelen baba Osman Budak, cenazelerle birlikte köye geldi.

Verimli köyü camisinde Cuma namazına müteakiben İl Müftüsü Yusuf Eviş'in kıldırdığı cenaze namazının ardından, anne ve iki oğlu köy mezarlığında toprağa verildi. Yakınları gözyaşlarına hakim olamayarak tabutlara sarılıp ağıt yaktı.

Cenazeye Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, İl Jandarma Komutanı Albay Hıdır Ayçiçek, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Doğan Yıldız, AFAD İl Müdürü Oktay Ayğan, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, DEVA Partisi İl Başkanı Güven Özen, bazı il protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

anne-ve-iki-oglu-son-yolculuguna-ugurlandi-(1).jpeganne-ve-iki-oglu-son-yolculuguna-ugurlandi-(2).jpeganne-ve-iki-oglu-son-yolculuguna-ugurlandi-(3).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.