1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Altunok “Yılın Çevrecisi”
Altunok “Yılın Çevrecisi”

Altunok “Yılın Çevrecisi”

KHA Genel Müdürü Bedir Altunok’a Yılın Çevrecisi ödülü verildi.

A+A-

Kars KuzeyDoğa Derneği, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte KHA Genel Müdürü Bedir Altunok’u Yılın Çevrecisi seçerek plaket verdi.

 

KuzeyDoğa Derneği üyeleri, çevreci bir grup öğrenci ve basın mensuplarının da olduğu açık hava toplantısında Kars’ın Sarıkamış İlçesindeki Soğuksu mesire yerinde bir araya geldi.

 

KuzeyDoğa Derneği Bilim Koordinatörü Emrah Çoban, Kafkas Haber Ajansı ( KHA ) Genel Müdürü, CHA ve TRT Kars temsilcisi Bedir Altunok’u, Çevreye göstermiş olduğu duyarlılık ve çevre üzerine yaptığı haberlere kamuyu bilgilendirdiğinden dolayı “Yılın Çevrecisi” seçtiklerini söyleyerek kendisine plaket verdi.

 

Çoban, yaptığı açıklamada, habercilikte çevreye ve doğaya verdiği özel önem ve hassasiyetten dolayı Altunok’a teşekkür etti.

 

Çoban, “Kamuoyunun en önemli kurumlarından olan basında, çevreye sizin kadar önem veren daha fazla basın mensubu olmasını diliyor ve tebrik ediyorum.” dedi.

 

Altunok da, KuzeyDoğa Derneği çalışanlarına ve Dernek Başkanı Doç. Dr. H. Çağan Şekercioğlun’a teşekkür etti.

 

Altunok, “Tabii burada mutlu olmamak elde değil. Çocukluğumdan beri çevre benim için önemli bir yer işgal etmişti. Çevreye duyduğum yoğun ilgiden dolayı bu ödüle layık gördüler. Kendilerine teşekkür ediyorum ve herkesi çevreye karşı duyarlı olmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.