1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ALLAH HEPİMİZİN BELASINI VERECEK
ALLAH HEPİMİZİN BELASINI VERECEK

ALLAH HEPİMİZİN BELASINI VERECEK

Yargıç Harmankaya yönetimindeki Kars’ın tanınan haber mecralarından www.karsmanset.com sorumlu gazetecilik örneği sergileyerek, Kars’ın sahipsiz bir kent olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

A+A-

karsmanset.com’un bugünkü manşeti ülke genelinde büyük yankı uyandırdı. Haber ile ilgili ülkenin her yerinden “yorum” gelirken, Valilik, Belediye Başkanlığı, Karayolları Bölge Müdürlüğü ve ilgili mercilerden “açıklama” gelmemesi merak uyandırdı.

karsmanset.com sorumlu gazetecilik anlayışıyla manşetine taşıdığı haber şöyle :

ALLAH HEPİMİZİN BELASINI VERECEK!

Dönemin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın girişimleri sonucunda, köy şehir görünümünden bir nebze olsun kurtulmaya çalışan Kars, yapılan yatırımların gerekli şekilde denetlenmemesi ve doğru iş yapılmaması nedeniyle imdat çığlığıyla sosyal medyada yer alıyor.

Şehre gelen yerli ve yabancı turistlerin objektiflerinden haber merkezimize gelen ihbar niteliğindeki fotoğrafların vermiş olduğu mesaj Kars’ın sahipsizliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yaklaşık 100 Milyon TL’lik yatırımla Bakan Arslan’ın Karayolları Bölge Müdürlüğüne yaptırmış olduğu işlerin denetlemesi ne yazık ki tüm ikazlarımıza rağmen doğru bir şekilde yapılmıyor.

Fotoğraflarda da görmüş olduğunuz yapılan işlerin sorumluları kimler?

Kaldırımlarda eskiden kalan elektrik direklerinin demirleri dışarıda, logar kapakları dışarıda, PTT’nin kablo hatları dışarıda, kaldırım üzerinde adeta çocuk mezarını andıran tümsekler yaya geçişlerini bırakın engellemeyi geçişe bile olanak tanımıyor.

Şimdi yetkililere soruyoruz; o kaldırımları kullanacak mahalle sakinleri sizler olsaydınız buradan işinize, evinize siz, aileniz ve çocuklarınız bu engellere takılmadan nasıl gidip gelecektiniz. Kaldı ki bu kadar para harcanıp bu işler yapılırken hiç mi vicdanınız sızlamıyor ve gözleriniz görmüyor?

Bu işler yapılırken;

Bu işi yapan firma kör!

Bu şehrin Belediye Başkanı kör!

Bu şehrin İl Başkanı kör!

Bu şehrin Karayolları Bölge Müdürü kör!

Bu işi denetleyen amir, memur kör!

Peki, bu şehrin Şehr-i Emiri Sayın Valimiz ve Sayın Savcılarımız siz de mi körsünüz?

Haberde dediğimiz gibi az kaldı Allah hepimizin belasını verecek!

www.karsmanset.com

1-134.jpg2-126.jpg3-104.jpg4-063.jpg

5-007.jpg6-006.jpg7-004.jpg8-003.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.