1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Alican Akyıldırım, 3'üncü Hava Limanı Tanıtım Filminde
Alican Akyıldırım, 3'üncü Hava Limanı Tanıtım Filminde

Alican Akyıldırım, 3'üncü Hava Limanı Tanıtım Filminde

Kars merkez Ziya Gökalp Orta Okulu öğrencisi Alican Akyıldırım 3. Hava Limanı Tanıtım Filminde oynamak üzere gittiği İstanbul'dan Kars'a döndü.

A+A-

Ziya Gökalp Orta Okulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Selçuk Durak nezaretinde İstanbul'a uğurlanan seçmeli 5 öğrenci çekimler sonrası Kars'a döndü.

İstanbul'da 3. Hava Limanı Tanıtım Filminde AK Parti Kars Milletvekili ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın ilgi gösterdiği öğrenciler, UDH Bakanı Ahmet Arslan'ı çok sevdiklerini belirttiler.

Ziya Gökalp Orta Okulu Öğrencisi Alican Akyıldırm, UDH Bakanı Ahmet Arslan'la birlikte hatıra fotoğrafı çekilerek o anları ölümsüzleştirdi.

Öğrenci Alican Akyıldırım o anki duygularını şöyle ifade etti "3'üncü Hava Limanı Tanıtım Filminde Bakanımızı görünce çok sevindim ve heyecanlandım. Bakanımızı görünce kendimi İstanbul'da değil de, o anda Kars'ta hissetim. Bakanımıza, ‘sayın Bakanım birlikte selfi çekilelim mi?’ dedim... Bakanımız da ‘evet’ dedi. Bende o anları telefonuma kaydettim. Bize böyle güzel imkanı sağlayan Bakanımıza, arkadaşlarım ve öğretmenlerim adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.