1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ali Gürbüz Sadıkoğlu, güven tazeledi
Ali Gürbüz Sadıkoğlu, güven tazeledi

Ali Gürbüz Sadıkoğlu, güven tazeledi

​​​​​​​Kars Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği olağan kongresi gerçekleştirildi.

A+A-

Kars Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen kongrede mevcut başkan Ali Gürbüz Sadıkoğlu, yeniden seçilerek Kars Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğinin başkanı olarak güven tazeledi.

Kongrede mevcut Başkan Ali Gürbüz Sadıkoğlu ile Mehmet Yılmaz yarıştı. Yoğun katılımla gerçekleşen seçimde kullanılan 868 üyenin oyunun 567’sini Ali Sadık Gürbüzoğlu, 301’ini ise Mehmet Yılmaz aldı. Bu sonuca göre Ali Gürbüz Sadıkoğlu ikinci kez Kars Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı seçildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede, faaliyet raporu ve denetim kurulu raporu okunarak oylamaya sunuldu ve onaylandı. Daha sonra da başkan adayları Ali Gürbüz Sadıkoğlu ve Mehmet Yılmaz konuşma yaparak dilek, öneri ve eleştirilerini dile getirdi. Yoğun ilgi ve katılma devam eden kongrede oy kullanımına geçildi. Geç saatlere kadar devam oy kullanma işleminin ardından sayıma geçildi. Açılan sandıklarda 868 üyenin oyu kullandığı tespit edildi. Sayılan oyların 567’sini Ali Sadık Gürbüzoğlu, 301’ini ise Mehmet Yılmaz’ın aldığı açıklandı.

Kongre sonucunda, Ali Gürbüz Sadıkoğlu Kars Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı seçildi. Birliğin yeni yönetim kurulu ise Yılmaz Kaya, Yusuf Tikicieri, Mehmet Köksüz, Hüseyin Kurukafa, Hasan Aydın, Suat Kazak.

Yedekler: Sedat Atabey, Mehmet Bulcumlu, Doğan Aras, Şahmettin Aydın, Cevdet Güzel, Tellibey Biçer ve Alibey Keser.

Denetim Kurulu: Yener Özyakışır, Ahmet Tozam, Nimetullah Bilgi. Merkez Birliği Delegeleri: Ali Sadık Gürbüzoğu, Atif Keser, Yetkin Biçer, Casim Buğanlı, Kerem Özoğlu, Nurettin Doğan, Erdal Pakır ve Adem Bozkurt isimlerinden oluştu.

1-183.jpg2-172.jpg3-145.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.