1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Aktaş Çözüm Sürecini Eleştirdi
Aktaş Çözüm Sürecini Eleştirdi

Aktaş Çözüm Sürecini Eleştirdi

MHP Kars Eski İl Başkanı Oktay Aktaş, çözüm sürecini kaleme aldı ve Kars'taki toplantıyı eleştirdi. Oktay Aktaş'ın kaleminden işte o eleştiri...

A+A-

BEŞİR ATALAY  KARS’TA TÜRK MİLLETİNİ UYUTMA VE PKK’YI SİYASALLAŞTIRMA PROJESİNE DESTEK İSTEDİ

2-3 Mart tarihinde Başbakan Yardımcısı ve açılımlardan sorumlu Bakan Kars’ta kanaat önderleriyle ve sivil toplum örgütleriyle toplantılar yaptı. Sözde çözüm sürecini anlatarak destek istedi.

Sayın Bakan Kars’ta toplantı yaptı ama  süreci birlikte yürüttükleri PKK temsilcileri yanlarında yoktu keşke onlarda  yanlarında bulunsaydılar. Perde arkasında berabersiniz ama böyle toplantılarda yanınıza almıyorsunuz.

Bunların hepsi aslında Türk milletini tam bir aldatma ve kandırma toplantıları… Toplantılarda  Kars halkı yok; AKP yandaşları toplantıya katılmışlar. Bunlar da Kars halkı adına karar aldıklarını sanıyorlar. 

Şimdi Sayın Bakana soruyorum. Neyin çözüm sürecini başlattınız. Sizce Kürt sorunu nedir ve bu sorunun adını neden koyamıyorsunuz.

Açılıma da tam bi isim bulabilmiş değilsiniz. Önce adını kürt sorunu koydunuz. Daha sonra adını milli birlik ve kardeşlik projesi koydunuz. Şimdi de İmralı  görüşmeleri koyuyorsunuz.  Adını ne koyarsanız koyun PKK ne istiyor; Hükümetiniz ne veriyor. Bunları neden Türk kamuoyuna açıklamıyorsunuz? Sorun nedir açıklayın da bizlerde bilelim. Sayın Bakan şunu biliniz ki bu ihanet projelerini Türk milletine kabul ettiremeyeceksiniz.

Sayın Bakan, pkk’yla barış görüşmeleri yapıyoruz diyorsunuz.  Sahi Türkiye Cumhuriyeti Devleti hangi ülkeyle savaştı ki?  Yoksa PKK devlet oldu da bizmi bilmiyoruz. Sayın Bakan,  barış iki eğemem devlet arasında yapılan antlaşmadır. AKP ve Hükümetiniz kan emici  terör örgütünü muhatap alarak devlet konumuna getirdiniz. Oysa ki pkk bir terör örgütüdür. İşte biz buna ihanet  projesi diyoruz. Sayın Bakan, sizin ve hükümetinizin bu yaptıklarını Türk milleti ve Türk Tarihi asla affetmeyecektir.

İlimizde yapılan  toplantılara bizzat sayın Kars  Valisi telefon açarak hem kanaat önderlerini  hem de sivil toplum örgütlerini toplantıya davet ediyor.Bu son derece yanlıştır Sayın Valim. Çünkü bu proje Akp’nin projesidir. Dolayısıyla bu toplantıya katılacakları Akp Kars İl Başkanının telefonla arayarak çağırması gerekiyordu. Zaten katılacak kişileri Akp Kars İl Başkanı ve yönetimi belirlemiştir ve siz Sayın valimize aratmışlardır. Sayın Vali, siz kendinizi AKP’nin İl Başkanı  olarak mı görüyorsunuz acaba? Oysa bize göre siz devletin valisi olmalısınız ve devlet adına görev yapmalısınız.

Uyan ey Türk milleti,  yapılmak  istenen Türkiye’nin bölünmesi projesidir. Daha önce ABD’nin Türkiye masası şeflerinin açıklamalarıyla Beşir ATALAY’IN ve AKP’nin açıklamaları aynıdır. İşte O açıklamalardan birkaçı:

Graham Fuller, 1997 yılında Henri Barkey ile birlikte “Kürt sorunu” başlıklı bir rapor hazırlamıştı. Raporda, sorunun çözümü için PKK’ya af getirilmesi ve örgütün siyasete girmesi gerektiği belirtiliyordu.

Yukarıdaki açıklamalardan da  görüyoruz Amerikalıların ve  Hükümetin görüşleri aynıdır. Her ikisi de terörün siyasallaşması ve genel affı  hazmettire hazmettire  Türk milletine zehir içiriyorlar. Şimdilik kısmen de başarılı da oluyorlar. Ama şu asla unutulmamalı ki bizler Türk milleti olarak bu oyunları bozacağız.

Sayın Bakan her yerde olduğu gibi Kars’ta da kendilerinin sürekli 12 Eylül de çok işkence gördüklerinden bahsetmiş. Bir kere şunu açıklığa kavuşturmak lazım.  Sayın Bakanın mensubu olduğu fikirdeki insanların  hiçbirisi 12 Eylül döneminde işkence  görmemiştir. Sayın bakan, siz ve sizin gibiler 12 Eylül de ödüllendirildiniz. Bugünkü iktidarınızı 12 Eylüle borçlusunuz. 12 Eylül de  Kimlerin işkence gördüğünü herkes biliyor.   

Sayın Bakan,  bu ülkeyi  siz ve sizin gibilerin  babasının çiftliği olarak mı görüyorsunuz? Yoksa Türkiye’yi  siz Muz Cumhuriyeti mi sandınız?

Türk milleti, Damat Ferit’lerin, Derviş Mehmet’lerin, Lawrens’lerin ve daha nicelerinin  sayfasını nasıl bir daha açılmamak üzere kapattıysa, sizin  ve sizin gibilerin de sayfalarını öyle kapatacaktır.

Sayın Bakan,  Bu  millete Türklüğünü unutturmaya ve yok saymaya çalışanlar, gaflet ve İhanet içinde olanlar, bilmezler mi ki bu vatanın asli sahipleri olan TÜRK’LER vatanları uğruna can verir sonuna  kadar savaşır, nasipse ŞEHİT olur kalırsa Gazi  olur. Vatanından asla vazgeçmez

Hem siz hem de  bu ihanet  projesine  destekleyenler bunu asla unutmasınlar, Bizler, dün yedi  düvele karşı  savaşmış bir milletin mensuplarıyız.

Sizler, Türk Milleti uyanırsa diye korkuyorsunuz ve bunun için kendinizin ismini  değil de  devletin adını kullanıyorsunuz. “Biz görüşmedik devlet görüştü diyorsunuz.”  Devletin valisini kendinizin ve güresel güçlerin politikalarına alet ediyorsunuz.  .

12 yıllık AKP  ve güresel güçlerin Türk milletini uyutması yetmedi mi?

Uyan Ey Türk Milleti!

Bu süreç Türk milletini uyutarak, aldatarak ve kandırarak Türk milletini her alanda yok etmek ve Türk’ü başta Anayasa ve kanunlar olmak üzere her yerden ve her şeyden  çıkartarak kurduğu milli devleti de bölünme sürecine sokmaya çalışmaktır. Bütün bunları adım adım başarıya ulaştığını sanan ihanetçilerin sonu çok kötü olacaktır.

Bu taşeron projelerinizi Kars’lılara kabul ettiremeyeceksiniz.         

HER ŞEY TÜRK İÇİN, TÜRK’E GÖRE, TÜRK’ÜN OLACAKTIR…

  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.