1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Parti'nin 22'nci kuruluş yıl dönümü kutlandı
AK Parti'nin 22'nci kuruluş yıl dönümü kutlandı

AK Parti'nin 22'nci kuruluş yıl dönümü kutlandı

​​​​​​​AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü Ankara'da yapılan etkinlikle kutlandı. Binlerce partilinin katıldığı programın sloganı "Biz henüz 22 yaşındayız" oldu.

A+A-

81 ilden AK Parti teşkilatları Ankara'da bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 7 Ekim'deki olağanüstü büyük kongre öncesinde partililere seslendi.

14 Ağustos 2001'de kurulan AK Parti 22'nci yaşını kutladı.

AK Parti'nin 22 yıllık siyaset yolculuğu, dev yatırımları kısa film gösterimi ile anlatıldı. Partinin Türkiye'ye daha uzun yıllar iktidar olarak hizmet edeceği vurgulandı.

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, programdan resim paylaşarak şu açıklamayı yaptı : “22 yıldır Aziz Milletimizle beraber,  bu kutlu davada, Genel Başkanımız  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde güçlü bir Türkiye inşası amacıyla Aziz Vatanımızın yarınları için dur durak bilmeden aşkla yola devam diyoruz. Ak Parti'mizin 22. kuruluş yılı kutlama programındayız. Hep birlikte daha nice 22 yıllara...”

Programa ; 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars eski Milletvekili Ahmet Arslan, Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, AK Parti Kars İl Başkanı Muammer Sancar, Kadın Kolları İl Başkanı Zelal Sara, Gençlik Kolları İl Başkanı Fatih Bayrambey katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.