1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Parti'de şehir buluşmaları başladı : Hedef Yerel Seçimler
AK Parti'de şehir buluşmaları başladı : Hedef Yerel Seçimler

AK Parti'de şehir buluşmaları başladı : Hedef Yerel Seçimler

AK Parti'de gelenekselleşen ‘Şehir Buluşmaları’ çalışmasının 2023 yılı startı Kars'tan verildi.

A+A-

AK Parti Kars ‘Şehir Buluşmaları’ kapsamında AK Parti Grup Başkanvekili Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu Kars’a gelerek bir dizi temaslarda bulundu.

Ak Parti Kars İl Başkanlığını ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekili Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, İl Başkanı Muammer Sancar, parti yönetimi ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Partisinin politikalarını anlatan Akbaşoğlu, yapılan başarılı çalışmaları örneklerle açıklarken, hedeflerinin 2024 yılı yerel seçimlerinde ülke genelinde büyük bir başarı elde etmek olduğunu söyledi.

Parti binasından Kars Kültür Müdürlüğü konferans salonuna geçen AK Parti Grup Başkanvekili Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, 2023 Kars ‘Şehir Buluşmaları’ programına katıldı.

Ak Parti Kars İl Teşkilatı tarafından düzenlenen programa parti teşkilatlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri, esnaf ve vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Kars 2023 Şehir Buluşması ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında şu görüşlere yer verdi.

“Biz Ak Parti olarak bu irfanı ülkemizde yaşatmak için Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir hamle başlattık. Herkesi kucakladık, memleket, kalkınma, güçlü Türkiye, birlik ve beraberliğimizin tesisi için var gücümüzle çalıştık.

Ülkemizde ve Karsımızda milli hamlelerle, yerel dinamikleri, ülkemizin insan ve doğal kaynaklarını harekete geçirdik. Şimdi Cumhuriyetimizin 100. yılında, yeni bir diriliş destanı yazmak için Türkiye Yüzyılını başlattık.

AK Parti olarak 22 yıldır girmiş olduğumuz 17 seçimi Aziz Milletimizin desteği ile kazanarak milli iradenin en güçlü temsilcisi olduk. İnsanımızın gür sesi olmaya bundan sonrada devam edeceğiz.

2023 Şehir Buluşmaları ile teşkilatlarımız arasındaki birlik ve beraberliği sağlamlaştırarak, partimize hizmet etmiş neferlerimizle bir araya gelerek, teşkilat üyelerimizle buluşarak, şehirlerimizde etkili olan STK'larımızla toplantı yaparak, illerimizin röntgenini çekiyoruz. Eksikliklerimizi tespit ediyor, partimizden ne bekleniyor ise ona göre bir yol haritası çiziyoruz.

AK Parti Grup Başkanvekilimiz Çankırı Milletvekilimiz Sayın Muhammet Emin Akbaşoğlu ve teşkilatımızın yoğun ilgisiyle Kars 2023 Şehir Buluşmaları toplantımızı gerçekleştirdik.

Kars 2023 Şehir Buluşmamızın birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize vesile olmasını diliyor, yüksek ilgi ve alakaları için AK Parti Kars İl Teşkilatımıza teşekkür ediyorum.”

a00676.jpgb1156334.jpgc34243242.jpgdd444444.jpge25654.jpgf365464.jpgg476765.jpgh5767655.jpgk7998797.jpgl8433.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.