1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ak Parti Milletvekili Adem Çalkın Kars'ta...
Ak Parti Milletvekili Adem Çalkın Kars'ta...

Ak Parti Milletvekili Adem Çalkın Kars'ta...

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, TBMM 28. yasama dönemi milletvekilleri yemin töreninin ardından Kars’a gelen ilk milletvekili oldu.

A+A-

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın’ı, Kars Havalimanı’nda partililer ve vatandaşlar karşıladı.

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, ilk ziyaretini Selim ve Sarıkamış’ta gerçekleştirdi.

Selim ve Sarıkamış Ak Parti İlçe Teşkilatları'nı ziyaret eden Milletvekili Çalkın, seçim çalışmalarında göstermiş oldukları gayretten dolayı Selim ve Sarıkamış ilçe teşkilatlarına ve halkına teşekkür etti.

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun’u da ziyaret eden Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, belediye personeli ile de bir araya gelerek, başta Başkan Altun olmak üzere personele işlerinde kolaylıklar diledi. 

Selim ve Sarıkamış ziyaretinin ardından Kars Bedesten bölgesine gelen Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Adem Çalkın : “Kıymetli vatandaşlarımızın muhabbeti ve teveccühleri için gönülden teşekkür ediyorum. Şehrimizi ve güçlü Türkiye ideallerimizi birlikte yücelteceğiz. Sadece seçim zamanı değil. Her daim sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmayacağız. Yorulmadan, bıkmadan, usanmadan Kars’ımıza daha güzel hizmetler etmek adına gayretle çalışacağız” dedi.

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın’a, Merkez İlçe Başkanı Muammer Sancar, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrambey, il başkan yardımcıları ile yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

a333-013.jpga555-003.jpga666.jpga222-014.jpga111-010.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.