1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ak Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı A. Adayı Muharrem Yıldız önemli açıklama
Ak Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı A. Adayı Muharrem Yıldız önemli açıklama

Ak Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı A. Adayı Muharrem Yıldız önemli açıklama

Ak Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı A. Adayı Karslı hemşehrimiz Muharrem Yıldız önemli bir açıklamada bulundu.

A+A-

Değerli Hemşehrim,

Sizlere bu satırları, ilçemizin önümüzdeki belediye seçimlerinde karşı karşıya olduğu önemli bir süreçle ilgili düşüncelerimi paylaşmak için yazıyorum. Öncelikle belirtmeliyim ki, ilçemizin geleceği, hepimizin ortak sorumluluğundadır.

Seçim sürecinde aday olmamın temel nedeni, ilçemizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak, yaşam kalitesini artırmak ve sürdürülebilir bir gelecek inşa etmektir. Bu süreçte, şeffaf yönetim, katılımcı karar süreçleri ve adaleti ön planda tutma sözü veriyorum.

İlçemizdeki altyapı sorunlarından, çevresel sürdürülebilirliğe kadar bir dizi konuda etkili adımlar atmayı hedefliyorum. Yerinde Ruhsat Projesi ile işlemleri kolaylaştırmayı, Gölpark-Gölkule Projesi ile doğal güzellikleri korumayı amaçlıyoruz. Aynı zamanda, Her Mahalleye Kent Meydanı Projesi ile toplumumuzu bir araya getirmeyi, Futbol Okulu Projesi ile gençlerimize spor imkanları sunmayı planlıyoruz. Açık Spor Alanları ile de sağlıklı yaşamı teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Her Muhtarlığımıza modern muhtarlık evi, araç tahsisi ve maddi yardım yaparak etkinliklerini arttıracağız.

Kentsel Dönüşüm projemizle ilçemizin dokusunu yeniden şekillendirmeyi, Katlı Kavşak Projeleri ile ulaşımı düzenlemeyi, 4 Yılda 3 Milyon Fidan Projesi ile çevremizi zenginleştirmeyi, Çevre Yönetim Birimi Projesi ile çevresel sürdürülebilirliği sağlamayı, Engelli Yaşam Merkezi Projesi ve Kadın Konuk Evi Projesi ile toplumun her kesimine destek olmayı ve kendi enerjisini üreten Akıllı Ev Projesi ile enerji verimliliğine katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

Her birinize teşekkür eder, adil, şeffaf ve sahiplenici bir belediyecilik anlayışı ile birlikte daha güzel günlerde buluşmayı umarım.

Saygılarımla,

Muharrem Yıldız

Ak Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı A. Adayı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.