1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Parti Kars Milletvekili adayı Adem Çalkın’a, seçim çalışmalarında yoğun ilgi : AK Parti Kars'ta 3-0 Yapacak
AK Parti Kars Milletvekili adayı Adem Çalkın’a, seçim çalışmalarında yoğun ilgi : AK Parti Kars'ta 3-0 Yapacak

AK Parti Kars Milletvekili adayı Adem Çalkın’a, seçim çalışmalarında yoğun ilgi : AK Parti Kars'ta 3-0 Yapacak

AK Parti, Kars genelinde 14 Mayısta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için çalışmalarına hız vererek Kars tarihinin en büyük ve en geniş katılımlı seçim kampanyasına devam ediyor.

A+A-

AK Parti Kars Milletvekili adayları Adem Çalkın, Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Serkant Aykul, ilçe ve köy ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanıyorlar.

AK Parti Kars’ta ve ilçelerde tarih yazmaya devam ederken, AK Parti Kars Milletvekili adayı Adem Çalkın, AK kadrolar ile seçim çalışmalarına merkezde, ilçe ve köylerde yorulmadan, durmadan yolları arşınlamaya ve gönüllere dokunmaya devam ediyor.

AK Parti Kars Milletvekili adayı Adem Çalkın, Serhat şehri Gazi Kars’ta etnik köken üzerinden yapılan siyaseti tarihin derinliklerine gömerek, toplumsal barışın oluşmasına da katkı sağlıyor.

Ziyaretler sırasında coşkuyla karşılanan AK Parti Kars Milletvekili adayı Adem Çalkın, ziyaretlerde AK Parti hükümetleri döneminde yapılan yatırımları anlatıyor ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek destek istiyor.

AK Parti Kars Milletvekili adayı Adem Çalkın, Kars'ı Milletvekili bazında TBMM’de en yüksek sayı ile temsil etmek için tüm gücüyle dur durak bilmeden kapı kapı dolaşıp vatandaşlarla görüşmelerini sürdürüyor.

AK Parti Milletvekili adayı Adem Çalkın, bir yandan Türkiye Yüzyılı ve AK Parti’nin 2023 hedefleri ve hizmetlerini anlatarak diğer yandan da önümüzdeki süreçte yapılması planlananlar üzerine fikirleri aktarıyor.

Amacın sadece ziyaret edip el sıkışmak olmadığını, bu ziyaretlerde birçok konu üzerine görüşmeler yapıldığını da aktaran AK Parti Kars Milletvekili adayı Adem Çalkın, görüşmelerde her fikre saygı duyduklarını Kars için el ele verilmesi gerektiğinin altını çiziyor.

Esnaf, ev, köy ve ilçeleri ziyaret eden AK Parti Kars Milletvekili adayı Adem Çalkın, her kesimden gördükleri ilgiden memnun olduklarını, bu yoldaki kararlılıklarının da arttığına dikkat çekiyor.

AK Parti Kars Milletvekili adayı Adem Çalkın ve teşkilatlarının sürekli halkın arasında olarak talep ve isteklerini dinlemelerinden memnuniyet duyan vatandaşlar; “İl Başkanı Adem Çalkın, sadece seçimlerde değil her zaman vatandaşlarla bir araya geliyor. AK Parti halkın teveccühü sayesinde iktidarda kaldı. Kars ve ilçelerine AK Parti hükümetleri sayesinde hizmetler gelmeye başladı. Suyu yolu olmayan köyümüz neredeyse kalmadı. Köylerde ebesiz-hemşiresiz sağlık ocakları ve öğretmensiz okul neredeyse kalmadı. Adem Çalkın, Kars’ta İl başkanlığı yaptığı dönemde hiçbir şekilde etnik köken üzerinden siyaset yapmadı. Her etnik kökene eşit mesafede oldu. Partinin kapısı her zaman vatandaşlara açık oldu. Geleni kapıdan çevirmedi. Derdiyle ilgilendi çözüm yolları üretti. Hastası olana destek oldu, cenazesi olanla dertleşti. Allah, Adem Çalkın’dan razı olsun. Şimdi AK Partiden Kars Milletvekili adayı oldu. Bizde vatandaşlar olarak kendisini Milletvekili olarak görmekten mutluluk duyarız” dediler.

bbbb-006.jpgccc-019.jpgzzzzz-004.jpga2-150.jpga1-167.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.