1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Parti Kars Milletvekili aday Adayı Remzi Aras’a Kars’tan destek
AK Parti Kars Milletvekili aday Adayı Remzi Aras’a Kars’tan destek

AK Parti Kars Milletvekili aday Adayı Remzi Aras’a Kars’tan destek

Karslı iş insanı AK Partinin efsane eski Başkanı siyasetçi Remzi Aras, AK Partiden Kars Milletvekilliği adaylığı için hazırlanıyor.

A+A-

Ayrıca yapılan değerlendirmelerde Remzi Aras’ın isminin ön plana çıktığı öğrenildi.

Kars’ta yaklaşık 8 yıl AK Parti İl Başkanlığı yapan Remzi Aras’ın görev yaptığı günden itibaren, dur durak bilmeden çalıştığını söyleyen vatandaşlar, Remzi Aras’ın Serhat şehri Gazi Kars’ta etnik köken üzerinden yapılan siyaseti tarihin derinliklerine gömerek, toplumsal barışın oluşmasına da katkı sağladığını ifade ettiler.

Vatandaşlar Remzi Aras’ın AK Parti İl Başkanlığı yaptığı dönemde, dürüstlüğü, çalışkanlığı, başarısı ve hayırsever kişiliği ile tanındığını, gece gündüz demeden halkın sorunlarına çözüm arayarak ilgilendiğini belirttiler.

Vatandaşlar, “Remzi Aras AK Partinin efsane Başkanıdır. Remzi Aras, Kars’ta İl başkanlığı yaptığı dönemde hiçbir şekilde etnik köken üzerinden siyaset yapmadı. Her etnik kökene eşit mesafede oldu. Partinin kapısı her zaman vatandaşlara açık oldu. Geleni kapıdan çevirmedi. Derdiyle ilgilendi çözüm yolları üretti. Hastası olana destek oldu, cenazesi olanla dertleşti. Allah Remzi Aras Başkanımızdan razı olsun. Şimdi AK Partiden Milletvekili adaylığına hazırlanıyor bizde vatandaşlar olarak kendisini Milletvekili olarak görmekten mutluluk duyarız” dediler.

AK Parti Kars Milletvekili aday adayı Remzi Aras ise gördüğü ilgiden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Ben AK Parti’nin bir neferi, üyesiyim. Bunda sonra da üyesi olmaya devam edeceğim. Bizim gönlümüz Türkiye’nin ve dünyanın liderini, ülkemizin geleceği için yeniden Recep Tayyip Erdoğan’ı seçtirmek. Bunun için çalışacağız. Biz partiliyiz onun için elimizden geleni yapacağız. Maddi ve manevi gezmediğimiz hiçbir kapıyı bırakmayacağız. 14 Mayısta yapılacak 28’nci dönem Milletvekili seçimlerinde Cumhurbaşkanımızın da teveccühü ile aday olarak Kars’a güzel hizmetler yapacağız ve seçimlerde en iyi sonucu alacağız” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.