1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Parti Kars Milletvekili A. Adayı Talip Uzun çalışmalarına il ve ilçelerde devam etti
AK Parti Kars Milletvekili A. Adayı Talip Uzun çalışmalarına il ve ilçelerde devam etti

AK Parti Kars Milletvekili A. Adayı Talip Uzun çalışmalarına il ve ilçelerde devam etti

Kars Siyasetinin parlayan yıldızı, Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Üyesi iken istifa ederek AK Parti Kars Milletvekili A. Adayı olan Talip Uzun, Kars merkez ve ilçelerde çalışmalarına devam etti.

A+A-

Seçim çalışmaları kapsamında Kars merkez, Akyaka, Arpaçay, Digor, Kağızman, Sarıkamış, Selim, Susuz ilçelerini ziyaret eden AK Parti Kars Milletvekilli A. Adayı Talip Uzun, yoğun ilgiyle karşılandı.

AK Parti teşkilatlarıyla bir araya gelen AK Parti Kars Milletvekili A. Adayı Talip Uzun, vatandaşlarında talep ve sorunlarını dinledi.

Talip Uzun, “14 Mayıs seçimlerinde TBMM’de Şehrimizi temsil etmek şerefine nail olmak ve bu güzel şehrin bir hizmetkarı olmak için huzurunuzdayım. Bildiğiniz üzere Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti olarak 20 yılda tüm cumhuriyet tarihi boyunca ülkemizde ve Karsımızda yapılamayan ve eksik kalan alt yapı yatırımları için uğraştık. Eğitim, sağlık, ulaştırma, iletişim, teknoloji, sanayi, savunma, tarım, turizm ve diğer bütün alanlarda dünyanın gelişmiş ülkeleriyle rekabet edecek bir seviyeye ulaştık. Bu büyük başarı herkesçe takdir edildiği üzere  AK  Parti başarısıdır. Şimdi Türkiye için ve şehrimiz için  yeni bir dönemin başlangıcındayız. Alt yapı yatırımlarını tamamlamış olmanın avantajıyla bize Türkiye Yüzyılı’nın kapısını aralayacak bir değişim başlatacağız. Yıllar önce yaptığımız yatırımları hayal edemeyenler şimdi Türkiye Yüzyılı için yapacaklarımızı da hayal etmekten uzaklar. Ama yıllar sonra dönüp baktığımızda gerçekleşecek dönüşüm hepimizin göğsünü kabartacak bir dönüşüm olacaktır. Bu şehrimiz için de böyle olacaktır ve bu potansiyel sadece AK partide vardır. Türkiye Yüzyılı derken gerçekleşmeyecek bir hayalden bahsetmiyoruz. Ayak seslerini duyduğumuz yakın bir gelecekten bahsediyoruz. Birazcık başımızı kaldırıp etrafa baktığımızda bu gerçeğin bütün çıplaklığıyla burada olduğunu görürüz” dedi.

AK Parti Kars Milletvekili A. Adayı Talip Uzun, “Türkiye Yüzyılı’nı öncelikle gençlerle inşa edeceğiz. Biz onlarla birlikte bu ülkeyi ve Karsımızı yeni bir yüzyıla taşımak için gayret sarfederken onları basit vaatlerle çantada keklik görenler büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaklar. Genç kardeşlerimizi, özellikle şehrimizin gençlerini sonu belirsiz maceralarla kandırmalarına, olmayacak vaatlerle  avutmalarına, onların gelecekleriyle oynamalarına, kendi hırslarına gençleri kurban etmelerine müsaade edemeyiz. Ben yukarıda bahsedilen büyük değişimi kaçırmamak için, gençlerle omuz omuza geleceği inşa etmek için, Ülkemizi sürüklemek istedikleri kaosa müsaade etmemek için, Şehrimizi Türkiye Yüzyılı’nın önemli bir aktörü yapmak için Kars İçin Hemen Şimdi diyorum.  Ve bunun için aday adayı olduğumu, bu heyecanı hemşehrilerimle birlikte yaşamak için siyaset yapmak istediğimi bilmenizi istiyorum” diye konuştu.

Dur durak bilmeden çalıştığını söyleyen vatandaşlar, Talip Uzun’un Serhat şehri Gazi Kars’ta etnik köken üzerinden yapılan siyaseti tarihin derinliklerine gömerek, toplumsal barışın oluşmasına da katkı sağladığını ifade ettiler.

Vatandaşlar Talip Uzun’un, dürüstlüğü, çalışkanlığı, başarısı ve hayırsever kişiliği ile tanındığını, gece gündüz demeden halkın sorunlarına çözüm arayarak ilgilendiğini belirttiler.

AK Parti Kars Milletvekili aday adayı Talip Uzun’un sürekli halkın arasında olarak talep ve isteklerini dinlemelerinden memnuniyet duyan vatandaşlar; “Talip Uzun, sadece seçimlerde değil her zaman vatandaşlarla bir araya geliyor. Kapısı her zaman vatandaşlara açık oldu. Geleni kapıdan çevirmedi. Derdiyle ilgilendi çözüm yolları üretti. Hastası olana destek oldu, cenazesi olanla dertleşti. Allah Talip Uzun’dan razı olsun. Şimdi AK Partiden Milletvekili adaylığına hazırlanıyor bizde vatandaşlar olarak kendisini Milletvekili olarak görmekten mutluluk duyarız” dediler.

TALİP UZUN KİMDİR?

1974 yılında Kars'ın Sarıkamış ilçesinde doğdu. Kars İmam Hatip Lisesinde öğrenim gördü. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı. İşçi olarak başladığı çalışma hayatına sırasıyla Maliye Bakanlığında memur, PTT Genel Müdürlüğünde Müfettiş, Sağlık Bakanlığında Müfettiş, Ankara Kalkınma Ajansında Denetçi ve Sağlık Bakanlığında Daire Başkanı olarak devam etti. Uzun, Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Üyesi görevini yürütürken milletvekilliği seçimi için istifa etti. İyi düzeyde İngilizce bilen Talip Uzun, evli ve iki çocuk babasıdır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.