1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın'ın Milletvekili Adaylığı Kulisi Şehirde Gündem Oldu
AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın'ın Milletvekili Adaylığı Kulisi Şehirde Gündem Oldu

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın'ın Milletvekili Adaylığı Kulisi Şehirde Gündem Oldu

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın’ın 28. Dönem Kars Milletvekili Adaylığı için Genel Merkez’e çağrıldığı Kars kamuoyunun gündeminde geniş yer buldu.

A+A-

Yaklaşık sekiz yıldır AK Parti Kars İl Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürüten Adem Çalkın’ın Kars Milletvekili Adaylığı için Genel Merkeze çağrıldığı ve görevinden istifasının isteneceği kulis bilgisi şehirde büyük heyecan oluşturdu.

Sosyal medyada Karslılar, Adem Çalkın ile olan resimlerini paylaşırken, Kağızman, Sarıkamış, Digor, Selim ve Kars merkezde de ayrı bir heyecan yaşandı.

Susuz, Akyaka ve Arpaçay'da da ilçe teşkilatlarına gelen partililer, mevcut milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç ve İl Başkanı Adem Çalkın'ın Kars'a hizmet eden güzel bir ekip olduklarını ifade ederek, Adem Çalkın'ın adaylığının yalnızca Kars'ta değil bölgede ve Azerbaycan'da da geniş yankı bulacağını ifade ettiler.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, kamuoyunda istifa ettiği yönünde yayılan iddialar üzerine gazetecilere mesaj göndererek ; “Değerli Basın Mensupları şahsımla ilgili haberler gündemde. Netlik kazanması durumunda sizlerle paylaşacağım. Benden lütfen haber bekleyin” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın’ın konuya ilişkin yapacağı açıklamayı kamuoyu ile paylaşacağız.

adem-003.jpg

MİLLETVEKİLİ AHMET ARSLAN'IN SON PAYLAŞIMI : 14 MAYIS SEÇİMLERİNE VURGU OLDU...

Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, İl Başkanı Adem Çalkın ve Başkan Vekili Kadir Sarıdağ'ın ziyaretini sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaştı :

Kars Milletvekilleri olarak; Ak Parti Kars İl Başkanımız Adem Çalkın ve Başkan Vekilimiz Kadir Sarıdağ ile Gazi Meclisimizde bir araya geldik. 

Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti olarak 14 Mayıs Milletvekili seçimlerinde en iyi sonuçları alabilmemiz için var gücümüzle çalışmaya devam dediğimiz başkanlarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.