1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, yeni seçilen oda Başkanlarını ziyaret etti
AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, yeni seçilen oda Başkanlarını ziyaret etti

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, yeni seçilen oda Başkanlarını ziyaret etti

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni seçilen Sivil Toplum Kuruluşlarının Oda Başkanlarını ziyaret ettiler.

A+A-

Başkan Çalkın beraberinde İl Kadın Kolları Başkanı Zelal Sara, Merkez İlçe Başkanı Muammer Sancar, İl Tanıtım, Medya Başkanı Naim Kaya ve İl Başkan Yardımcıları ile Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanlığına seçilen Murat Bakırhan, 13. Eczacı Odası Kars İl Temsilcisi olarak seçilen Kerime Yenice, Kars İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlığına seçilen Eren Alp, Kars Koyun Keçi Yetiştiriciler Birliği Başkanlığına seçilen Ali Gürbüz Sadıkoğlu ve Kars Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanlığına seçilen Tuncay Akdeniz'e “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundular.

Ziyarette, oda Başkanlarına başarılı çalışmalar dileyen Başkan Çalkın bir süre sohbet ederek fikir alışverişinde bulunarak görüşmeler gerçekleştirdi.

Oda Başkanlarıda ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Adem Çalkın ve beraberindeki heyetine teşekkür ettiler.

00-020.jpg01-029.jpg02-027.jpg03-023.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.