1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Av. Ensar Erdoğdu'dan Kars'a iki müjde
AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Av. Ensar Erdoğdu'dan Kars'a iki müjde

AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Av. Ensar Erdoğdu'dan Kars'a iki müjde

AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Av. Ensar Erdoğdu, Kars’ta görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek iki müjdeyi kamuoyuyla paylaştı.

A+A-

AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Av. Ensar Erdoğdu, Kars eski Milletvekili Mahmut Esat Güven, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve AK Parti Kars İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimler gündemini değerlendirdi.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, “Biz sayın Belediye Başkan Adayımızın ilanından sonra sahaya indik, kamu kurumlarını ziyaret ile başladık ve bazı sivil toplum kuruluşlarına da ziyaretlerde bulunduk. İnşallah bundan sonra da ev ziyaretleri, kamu ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine de devam edeceğiz.” dedi.

Seçimlerin huzur ve barış ortamı içerisinde geçmesini temenni eden Başkan Çalkın, “2018 yılını geride bırakıyoruz ve 2019 yılına inşallah gireceğiz. Cenabı Allah inşallah 2019 yılını tüm İslam alemine ve inşallah Türkiye’mize, Kars’ımıza hayırlı mübarek eder diye niyazda bulunuyorum.” ifadesini kullandı.

Kars’ta herkesin birbirini tanıdığını, Kars’ın küçük bir şehir olduğunu, herkesin birbirinin iyi ve kötü gününde bulunduğunu ve seçim zamanı da hiçbir gerginliğe rastlanmadığını anımsatan Başkan Çalkın, “İnşallah bundan sonra da rastlamayız diye ümit ediyorum.” diye konuştu.

31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerin Kars için beka seçimi olduğunu söyleyen Başkan Çalkın, “Bu seçim çok önemlidir, Kars’ın kaybedecek bir 5 yılı daha yoktur. Biz iktidar partisi olarak tekrar Kars Belediyesini almak ve Karslılara da iktidarın gücüyle hizmet etmek istiyoruz. Bunu birçok kez dile getiriyoruz, bundan rahatsız olanlar oluyor ama bu kaçınılmaz bir gerçektir. Bu yetkiyi de biz kendimiz almadık, 24 Haziran seçimlerinde bu yetkiyi millet bize verdi.” şeklinde konuştu.

2019 yılının Karslıların yılı olacağını kaydeden Başkan Çalkın, “Sayın Bakanımız Ahmet Arslan, Komisyon Başkanımız Yunus Kılıç ve hükümetimiz ile birlikte Allah’ın izniyle 1 Nisan itibariyle Belediye Başkanımızla birlikte şehrimize çok güzel hizmet edeceğiz. Kars’ı bir ideolojik saplantıya sokup, Kars’ı sıkıntıya sokmaya hiç kimsenin hakkı yok. Kars, bu ideolojik hesaplaşmalara kurban edilecek bir şehir değildir. Biz onun için Karslılardan AK Parti Belediyesini istiyoruz, isteme hakkımız var, Karslıların geleceği için diyorum, hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Av. Ensar Erdoğdu da, Kars’ın kadim bir kent olduğunu, Kars’ın hak ettiği yerlerde olmadığını, Kars’ın çok daha önemli yerlerde olması gerektiğini belirterek, “Kars’ın tüm sorunlarını Kars’ta yaşayan biri olarak görüyor ve hep birlikte bu sıkıntıları yaşıyorum. Biz inşallah göreve gelirsek, AK Parti Kars’ta iktidara geldiği andan itibaren bu sorunların hızlı bir şekilde çözülmesi yolunda gayretlerimize başlıyor olacağız. Kars yaşanabilir bir kent olma vasfını ne yazık ki yitirmiş durumda. Öncelikli hedefimiz Kars’ı kısa, orta ve uzun vade de Kars’ın sorunlarını tespit ederek bu sorunları çözme noktasına taşımaktır. Kars’ı yaşanabilir bir kent haline getirmek bizim boynumuzun borcu olacaktır.” ifadesini kullandı.

Erdoğdu, seçim sürecinde diğer partilere ve adaylara da başarılar dileyerek, “Biz kampanya boyunca asla ötekileştirmeyeceğiz, herkesi kucaklayacağız. Bize oy veren vermeyen, tüm Karslılara hizmet etmek bizim boynumuzun borcu olacaktır. Kars Belediyesi sadece AK Parti’ye destek veren, bizlere oy veren insanların partisi olmayacak, bu şehirde yaşayan 100 bin insanın belediyesi olacaktır. Kapımız ardına kadar açık olacaktır. Temel hedefimiz şeffaf bir belediyecilik olacaktır. Hesap verebilen bir belediyecilik bizim temel anlayışımız olacaktır. Kanunsuzluğa, haksızlığa, hukuksuzluğa asla yer vermeyeceğimiz bir belediyecilik olacaktır. Bu konuda Kars halkının emin olmasını istiyoruz. Kars halkının özellikle hesap sorma konusunda da duyarlı davranmasını istiyoruz, bizlere her zaman hesap sorabilirler her zaman belediyeye gelebilirler.” diye konuştu.

Erdoğdu daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayarak Kars halkına iki müjde verdi.

Erdoğdu, ilk müjdesini konut beklentisi olan Karslılara vererek, TOKİ idaresi ile görüştüğünü ve 19 Şubat 2019 tarihinde 366 konutluk Kentsel Dönüşüm Projesinin 2. Etabının ihalesini yapılacağını söyledi.

Erdoğdu ikinci müjdesinin de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aracılığıyla Kars’a yeni bir ‘Millet Bahçesi’ni yapacakları olduğunu ifade etti.

ak-parti-kars-belediye-baskan-adayi-av.-ensar-erdogdudan-karsa-iki-mujde-(1).jpgak-parti-kars-belediye-baskan-adayi-av.-ensar-erdogdudan-karsa-iki-mujde-(2).jpgak-parti-kars-belediye-baskan-adayi-av.-ensar-erdogdudan-karsa-iki-mujde-(4).jpgak-parti-kars-belediye-baskan-adayi-av.-ensar-erdogdudan-karsa-iki-mujde-(3).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.