1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın'dan, Kağızman'da esnaf ve vatandaş ziyareti
AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın'dan, Kağızman'da esnaf ve vatandaş ziyareti

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın'dan, Kağızman'da esnaf ve vatandaş ziyareti

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Kağızman’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

A+A-

ERCÜMENT DAŞDELEN / Kars Medyası

Başkan Adem Çalkın, AK Parti olarak her fırsatta Karslılarla bir arada olmaya gayret ediyor.

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Kadın Kolları Başkanı Zelal Sara, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrambey ve Kağızman İlçe Başkanı Nuri Turan ile birlikte, kadim Serhat şehri Kars’ın Kağızman ilçesinde esnafları ve vatandaşları tek tek ziyaret ederek, hasbıhal etti, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Eksiklikleri tespit eden Başkan Çalkın, Milletvekilleriyle paylaşarak çözülmesi için çalışıyor.

Başkan Çalkın, Kağızman ilçesini ziyaretinde vatandaşların ilgisi ile karşılandı.

Esnaf ve vatandaşlar kapısını açarak kendilerini ziyaret eden Başkan Çalkın'a yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Çalkın, korona virüs salgınıyla mücadele sürecinde özveriyle çalışan esnafları ziyaret ettiklerini ifade ederek, “Esnaf ziyaretimizde bugün durağımız Kağızman esnafı oldu. Esnaflarımıza hayırlı işler bol kazançlar dilerim. Allah'ın izniyle bu zor zamanları da yine birlikte aşacak ve özlenen güzel günlere kavuşacağız. Hemşerilerimizin sıkıntı ve taleplerini bizzat dinledik. Her zaman vatandaşımızın yanındayız. Onların sorunlarını çözmek için hep birlikte el ele vererek çalışıyoruz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, “Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en fazla hizmetini AK Parti sayesinde aldı. Yine Türkiye AK parti iktidarı ile gününü kurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkelerin gündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi” diye konuştu.

Karşılaştığı yoğun ilgiden memnun kalan Başkan Çalkın, “65’nci hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç’ın destekleri ile en güzel hizmet ve özeni göstereceğiz” dedi.

Başkan Çalkın, vatandaşlara göstermiş oldukları ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, AK Parti Kağızman İlçe Başkanlığında teşkilat mensuplarıyla toplantı gerçekleştirdi.

Ziyaretten memnuniyet duyan esnaflar ve vatandaşlar, İl Başkanı Çalkın’ın sadece seçimlerde değil her zaman esnafla, halkla iç içe olduğunu söylediler.

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve Teşkilatlarının sürekli halkın arasında olarak talep ve isteklerini dinlemelerinden memnuniyet duyan vatandaşlar; “AK Parti halkın teveccühü sayesinde iktidarda kaldı. Kars ve ilçelerine AK Parti hükümetleri sayesinde hizmetler gelmeye başladı. Suyu yolu olmayan köyümüz neredeyse kalmadı. Köylerde ebesiz-hemşiresiz sağlık ocakları ve öğretmensiz okul neredeyse kalmadı. Allah Cumhurbaşkanımızdan, Milletvekillerimizden, İl Başkanımızdan ve ekibinden razı olsun. Başkanımız her fırsatta il ve ilçelerde ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını dinliyor. Genç, çalışkan İl Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diyerek görüşlerini ifade ettiler.

ademka-zman3.jpgademka-zman1.jpgademka-zman4.jpgademka-zman6.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.