1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, mahalle ve köylerde sorunları dinledi
AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, mahalle ve köylerde sorunları dinledi

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, mahalle ve köylerde sorunları dinledi

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

A+A-

Ercüment DAŞDELEN

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile Sukapı Mahallesi ve Arpaçay ilçesi Değirmen köprü köyünde esnafları ve vatandaşları tek tek ziyaret ederek, hasbıhal etti, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Eksiklikleri tespit eden Başkan Çalkın, Milletvekilleriyle paylaşarak çözülmesi için çalışıyor.

Başkan Çalkın, “Halkımıza misafirperverliği için teşekkür ediyoruz. Ziyaretimizde durağımız Kars Sukapı Mahallesi ve Arpaçay Değirmen köprü köyü oldu. Esnaflarımıza hayırlı işler bol kazançlar, vatandaşlarımıza sağlıklı günler dilerim. Allah'ın izniyle bu zor zamanları da yine birlikte aşacak ve özlenen güzel günlere kavuşacağız. Hemşerilerimizin sıkıntı ve taleplerini bizzat dinledik. Her zaman vatandaşımızın yanındayız. Onların sorunlarını çözmek için hep birlikte el ele vererek çalışıyoruz. Merkez Sukapı Mahallesi sakinlerini ziyaret ederek,hemşehrilerimizle hasbıhal ettik. Dile getirdikleri sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız. Mahallemizin sorunlarını belediyemizle istişare ederek çözeceğiz inşallah” dedi.

Çalkın, “Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. 65’nci hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç’ın destekleri ile Kars’ın her köşesine en güzel hizmet ve özeni göstereceğiz” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve Teşkilatlarının sürekli halkın arasında olarak talep ve isteklerini dinlemelerinden memnuniyet duyan vatandaşlar; “İl Başkanı Adem Çalkın, sadece seçimlerde değil her zaman vatandaşlarla bir araya geliyor. AK Parti halkın teveccühü sayesinde iktidarda kaldı. Kars ve ilçelerine AK Parti hükümetleri sayesinde hizmetler gelmeye başladı. Suyu yolu olmayan köyümüz neredeyse kalmadı. Köylerde ebesiz-hemşiresiz sağlık ocakları ve öğretmensiz okul neredeyse kalmadı. Allah Cumhurbaşkanımızdan, Milletvekillerimizden, İl Başkanımızdan ve ekibinden razı olsun. Başkanımız her fırsatta il ve ilçelerde ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını dinliyor. Genç, çalışkan İl Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diyerek görüşlerini ifade ettiler.

ar5.jpgar6.jpgar7.jpgar10.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.