1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Parti Dayanışma Yemeği
AK Parti Dayanışma Yemeği

AK Parti Dayanışma Yemeği

Ak Parti Kars Milletvekili Zeki Karabayır; “Kars’a bir çok yatırım yaptık ; ama her ne hikmetse bunları görmüyor”

A+A-

Ak Parti’liler dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

 

AK Parti Kars İl Teşkilatı’nın Öğretmenevi Salonu’nda düzenlediği dayanışma yemeğine AK Parti Milletvekilleri Zeki Karabayır, Mahmut Esat Güven, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, İl Başkanı Ensar Erdoğdu, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Tüzen ve çok sayıda partili katıldı.

 

Yemekte konuşan AK Parti Kars Milletvekili Zeki Karabayır; “Anayasa Değişikliği çalışmalarında Meclis gereğini yaptı şimdi top millette. Milletin verdiği karara biz hep Başbakanımızın dediği gibi saygı duyarız. İlk defa Cumhuriyet tarihinden bu tarafa ilk defa kapsamlı köklü bir sivil anayasa yapıldı. Muhalefet partilileri hep karşı çıktılar. Bizde dedik ki en büyük hakem millettir. Millete gidelim bu şekilde sizlere geldik. Şimdi sizlerde görevlerinizi yapacaksınız” dedi.

 

YATIRIMLARIMIZ GÖRÜLMÜYOR

 

Karabayır, Kars’a birçok yatırım yaptıklarını, her ne hikmet ise bu yatırımların görmezlikten gelindiğini söyledi. Karabayır; “Yerel basından hep takip ediyoruz. Kars’ta bir takım siyasilerin yine o eski alışkanlıklarını üzerinden atamadıkları belli. ‘İşte Kars’a bir çivi çakılmıyor. Kars’a ne yapılıyor ki, Kars işte sahipsiz şehir, bunları maalesef gazetelerden takip ediyoruz. Sizlerinde çalışan ile çalışmayanı ayırmanız lazım, teşvik etmeniz lazım, Biliyorsunuz bu sözleri söyleyenlerin iktidarları, bunları söyleyenlerin iktidarları geldi geçti. Hangi çiviyi çaktılar. Biz hangi çivileri çaktık, çok net bir şekilde bunu görmeniz lazım. Bunları dile getirmeniz lazım” diye konuştu.

 

BİRÇOK PROJELERİMİZ VAR

 

Karabayır; “Kars’ta çok yönlü çalışmalarımız var. Projelerimiz devam ediyor. Bunlardan birkaç örnek sayabilirim. Demiryollarımız Kafkasya’ya giden demir yolumuz devam ediyor. Havaalanının temeli atılacak inşallah sayın bakanımız tarafından. Terminalimizin inşaat şantiyesi kuruldu. Kars’tan Iğdır’a İran’a gidecek tren projesinin ihalesi yapıldı. Çalışmalara başlandı. Şimdi sıra barajlarda. Karakurt barajı, diğer barajlarımız devam ederken, en büyük barajımız olan Çamçavuş barajının şu anda ihalesi 4 aydan beri yapıldı. Dosya incelemesi devam ediyor çünkü çok büyük baraj buna teklif veren firmalar çok büyük firmalar olduğu için onların arasından birinci seçip, ona karar vermek öyle kolay değil, herkes itiraz ediyor. Dolayısıyla o devam ediyor. Adalet Sarayımızın yakında inşallah temeli atılıyor. Cezaevimizin işlemleri bitmek üzere kurumlara son yazı yazıldı. Kurumların tekrar görüşleri alındı. Belediye başkanımızda takip ediyor. Fen lisemizin şu anda inşaatı başladı. Bunların her birisi ayrı bir hizmettir. Araştırma Hastanemizi bu yıl Ağustos veya Eylül aylarında açacağız. Hizmete girecek. Bunların her birisi çok dev projelerdir. Çok büyük projelerdir. Bu projelerin tek bir tanesi bile başka iktidarlar döneminde Kars’a gelmiştir. Biz particilik yapmıyoruz. Biz milletvekilleri olarak, iktidar olarak şova düşkün değiliz. Millete çıkıp her gün pankartlarla, işte basın toplantısıyla bunu yaptık diye, hatta hicap duyuyoruz bu bizim görevimiz. Ama sizin görevinizde buları kamuoyuna duyurmaktır” şeklinde konuştu.

 

KARS’A ÇİVİ ÇAKMAYA DEVAM EDİYORUZ

 

AK Parti Kars Milletvekili Zeki Karabayır, Kars’a çivi çakmadıkları yönünde çıkan haberlerin gerçekleri yansıtmadığını söyledi. Milletvekili Karabayır, daha sonra şunları söyledi: “Bakıyoruz birileri çıkıyor işte milletvekilleri Kars’a çivi çakmadı diyor. Onlar bize gelince işte, Ahmet dedi ki hiçbir çivi çakılmadı. Ya onları diyenlere bir sorun siz hangi çiviyi çaktınız. Bütün o ideolojik partiler, diğer partiler, liberal partiler, hepsinin adamları bunları söylüyorlar. Kars’ta diyorlar Kars sahipsiz kalmış. Geçenlerde bir entelektüel gazeteci gelmişti, ben projeleri anlattım, adam şaşırdı, ben bunları bilmiyordum. Siz bunlardan bir kaçını yapın, Başbakanın, sizlerin Kars’a heykellerini dikerler dedi. Adam samimi bir şekilde dedi. Bunların hepsi doğru Kars’ta birçok yatırımız var ama bunları görmemezlikten geliyorlar.”

 

Dayanışma yemeğinde ayrıca eski İl Başkanları’na yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket verildi.

1.20100512164959.jpg
2.20100512165017.jpg
3.20100512165033.jpg
4.20100512165058.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.