1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ahmet Arslan'dan teşekkür mesajı
Ahmet Arslan'dan teşekkür mesajı

Ahmet Arslan'dan teşekkür mesajı

Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, hain terör saldırısı sonucu şehit olan dayısının oğlu Nurettin Karadeniz'in taziyesine katılan Devlet büyükleri ve dostlarına teşekkür etti.

A+A-

Ahmet Arslan'ın yayınladığı Teşekkür Mesajı şöyle:

Yaşanan su problemini gidermek için Korhan Yaylası mevkiine giderken, PKK Terör örgütünce saldırıya uğrayan ve şehit olan Iğdır Özel İdare ekibinden kepçe operatörü, dayımın oğlu Nurettin Karadeniz’i ebediyete uğurladık. Bütün terör örgütlerini ve destekçilerini bir kez daha lanetliyoruz.

Şehidimiz Nurettin Karadeniz’in eşi ve çocukları başta olmak üzere, akrabaları olarak; taziye dileklerini ileten Devlet büyükleri ve dostlara, Iğdır’daki resmi cenaze töreninden itibaren cenaze namazı, defin ve taziye esnasında bizi yalnız bırakmayan Kars Valisi Rahmi Doğan’a, Iğdır Valisi Enver Ünlü’ye ve Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez’e, Kars Milletvekilimiz Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ardahan Milletvekilimiz Prof. Dr. Orhan Atalay’a, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Güray Alpay’a, Askeri ve mülki İdare Amirlerine, İl Başkanlarına, Belediye Başkanlarına Iğdır Özel İdare Genel Sekreterine ve bütün hemşehrilerimize teşekkürlerimizi iletiyorum.

Aile Adına

Ahmet ARSLAN

Kars Milletvekili

65. Hükümet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.