1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'tan Kağızman’a Öğretmenevi müjdesi
Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'tan Kağızman’a Öğretmenevi müjdesi

Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'tan Kağızman’a Öğretmenevi müjdesi

Kars Milletvekilleri, 65. Hükümet Dönemi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç müjdeyi verdiler : 5 yıldızlı Kağızman öğretmen evi tamamlanıyor.

A+A-

65. hükümet Ulaştırma Bakanlığı döneminde Kağızman’a yapımına başlanan 5 yıldızlı modern öğretmenevinin yapımının tamamlanacağını belirten Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, halkımıza neyi söz verdiysek bugün arkasındayız, dediler.

Yaklaşık 15 milyon Tl’ye mal edilecek öğretmenevinin üçte birlik kısmı yapılmıştı, kalan üçte ikilik kısmı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından onaylanarak yatırım programına alındı ve İl Özel İdaresi tarafından ihale edilerek yapımına başlanacak.

Bölgede örnek bir proje olan öğretmenevi 200'den fazla misafiri ağırlayacak son derece modern mimarisi ve dizaynıyla misafirlerine 5 yıldızlı konfor imkânı sunacak. İl Özel İdaresi tarafından yapılacak ihalenin sonuçlanmasıyla kısa sürede hizmete girecek öğretmenevi ilçe halkı tarafından sevinçle karşılandı.

Kars Milletvekilleri, 65. Hükümet Dönemi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç her daim Kars’a desteklerini esirgemeyen ve öğretmenevinin yapımına onay veren Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve ekibine aynı zamanda öğretmenevinin üçte birlik kısmını yapan hayırseverimize bütün Karslılar ve şahsımız adına teşekkürlerini ettiklerini söylediler.

aw287309_04.jpgaw287309_01.jpgaw287309_02.jpgaw287309_03-(1).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.