1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç’ın Ramazan mesajı
Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç’ın Ramazan mesajı

Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç’ın Ramazan mesajı

65. Dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç Ramazan ayının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

A+A-

Arslan ve Kılıç yayınladıkları ortak mesajında, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan bir Ramazan-ı Şerif’e daha kavuşmanın huzuru içindeyiz. 

Onbir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif, bereketi yüksek olan manevi bir ticaret iklimidir. Gönüllerin huzur kaynağı olan bu mübarek ayda, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmanın en güzel örnekleri sergilenmekte, bizi birbirimize bağlayan bağlar kuvvet bulmaktadır.

Mübarek Ramazan ayının, birlik ve beraberliğimizin, kardeşliğimizin daha da pekişmesine ve özellikle paylaşmanın en iyi şekilde yaşanmasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz. Ramazan ayının barındırdığı bütün güzelliklerin en güzel şekilde yaşanması dileğiyle, tüm hemşerilerimizin, milletimizin ve İslam Âlemi’nin Ramazan-ı Şeriflerini en kalbi duygularımızla tebrik ediyoruz. Hayırlı, huzurlu ve bereketli bir Ramazan diliyoruz." dediler

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.