1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ahmet Arslan : “Doğu Ekspresinin seferlere başlaması için takipteyiz"
Ahmet Arslan : “Doğu Ekspresinin seferlere başlaması için takipteyiz"

Ahmet Arslan : “Doğu Ekspresinin seferlere başlaması için takipteyiz"

65. Hükümet Dönemi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Doğu Ekspresinin tekrar seferlere başlaması için girişimlerinin devam ettiğini söyledi.

A+A-

Tacettin DURMUŞ 

Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç ve AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Arslan, daha sonra gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Yunus Kılıç ile birlikte Doğu Ekpresinin takipçisi olduklarını vurgulayan Arslan, Hocamla beraber her seferinde Bakanlığa gittiğimizde gündeme getiriyoruz.

KOVİD-19 salgını nedeniyle durdurulan seferlerin geçtiğimiz yılın Aralık ayında başlaması kararını aldırdıklarını hatırlatan Ahmet Arslan;  “Bakanlık programının yaptı. Her gün olmasa da gün aşırı seferler yapılacaktı. Bilindiği gibi o dönem salgında ikinci piki yaşadık. Bu da beraberinde yeni kısıtlamaları gündem getirdi. Yeni kısıtlamalarla birlikte Doğu Ekspresi seferlerinin yeniden başlatılması durdu. Ama şimdi de girişimlerimizi sürdürüyoruz. Malumunuz aşılamalar çok hızlı bir şekilde devam ediyor.  İnşallah kısıtlamalar gittikçe kalkacak. Seferlerin bir an önce başlaması konusunda emin ol ki daha fazla çalışıyoruz ve istiyoruz. Buna paralel olarak ta Doğu Ekspresinin bir an önce başlaması konusunda her kesten daha istekliyiz. Aldığımız sorumluluk gereği hemşerilerimiz rahat olsunlar. Konunun takipçisiyiz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.