1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Aday tartışmalarını geride bırakan CHP tüm gücü ile sahada...
Aday tartışmalarını geride bırakan CHP tüm gücü ile sahada...

Aday tartışmalarını geride bırakan CHP tüm gücü ile sahada...

CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman, tartışmalara son noktayı koydu...

A+A-

CHP Kars İl Yönetimi, milletvekili adayları İnan Akgün Alp, Onur Uludaşdemir ve Evren Yerdelen ile birlik beraberlik görüntüsü verdi.

3 Mayıs Basın Özgürlüğü Günü'nü kutlayan CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman, “Bizim partimizde Yerli gruplar, Terekeme gruplar, Kürt gruplar, Azeri gruplar yoktur bizim partimizde sadece Cumhuriyet Halk Partililer vardır.” dedi.

CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Deva Partisi İl Başkanı Güven Özen, Saadet Partisi İl Başkanı Erkan Timuroğlu ve Gelecek Partisi İl Başkanı Yavuz Yazar ile partililerin katıldığı basın toplantısında, Başkan Toraman, “Bizim partimizde Yerli gruplar, Terekeme gruplar, Kürt gruplar, Azeri gruplar yoktur bizim partimizde sadece Cumhuriyet Halk Partililer vardır.” İfadesini kullandı.

Başkan Toraman açıklamasını şöyle sürdürdü: “Ülkemiz için en önemli seçime hazırlandığımız bugünlerde bir yandan iktidarın kara propaganda aygıtları ile mücadele ederken bir yandan da muhalefetmiş gibi görünen ama her biri iktidarın kullanışlı aparatları haline gelen bir kısım muhalifimsilerin oluşturmaya çalıştıkları algı çalışmaları ile mücadele etmekteyiz.

Bu çevrelerin partimizi, genel merkezimizi, şahsımı, adaylarımızı, il örgütümüzü, ilçe örgütlerimizi ve partimizin cefakar emektarlarını hedef alan bir kısım iftiralarına cevap vermek mecburiyeti doğmuştur.

Bizim adaylarımız ahbap çavuş ilişkileri ile değil seçim kampanyasının başından beri tüm halkımız tarafından takdir edildiği gibi en isabetli tercihlerle belirlenmiştir.

Ben Cumhuriyet Halk Partisi il başkanı olarak bunca yıllık birikimim ve partime verdiğim emekle seçim kampanyasının en çalışkan neferi olarak sayın genel başkanımızın ve partimiz adaylarının başarısı için gece gündüz Çalışmakla gurur duyuyorum

Taner toraman necidir diye soranlara verilecek en iyi cevabım partisinin ve sayın genel başkanın emrinde bir neferdir demek olacaktır.

Bizim partimizde Yerli gruplar, Terekeme gruplar, Kürt gruplar, Azeri gruplar yoktur bizim partimizde sadece Cumhuriyet Halk Partililer vardır.

Bu memlekette etnik milliyetçiliği körüklemeye çalışan zavallı muhalifimsilere en iyi cevabı Cumhuriyet Halk Partisi örgütü 14 Mayıs günü seçimleri kazanarak verecektir.

Cumhuriyet Halk Partisi il örgütü En büyük gururu adaylarının seçimi kazanacağı gün yaşayacaktır,

Bizim adaylarımız yıllarca Tayyip Erdoğan'ın arkasında, Bilal Erdoğan'ın arkasında esas duruşta hizalanmış, tek umudunu ırkçılığa bağlamış tarikat ve cemaat mensupları değil; her biri en ateşli muhalefeti yapmış Cumhuriyet Halk Partisi evlatlarıdır.

Millet ittifakı partilerimizin örgütleriyle Türkiye'yi ve Kars'ımızı yeniden inşa edeceğiz. Demokrasinin çıtasını yükselteceğiz. Korku imparatorluğu değil, sevgiyi egemen kılacağız. Kardeşçe beraber- olacağız. Kine kitabımızda asla yer yoktur.

Bir ozanımızın dediği gibi 'yok edeceğiz insanın insana kulluğunu’

Kardeşçe yaşayacağız barış türküleri söyleyeceğiz.

Hep beraber bu coğrafyada kucaklaşarak güzel Kars'ı ve Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz. Bütün toplum katmanlarıyla beraber olacağı

Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine yürüyeceğiz.

Bizler millet ittifakını oluşturan partilerin il örgütleri olarak adaylarımızın ve sayın genel başkanlarımızın iradelerinin arkasındayız ve buradan da müjdesini vermekle gurur duyuyorum kiseçimleri de her türlü engelleme çabalarına rağmen açık ara farkla kazanıyoruz.

Ayrıca yerel basınımıza uzun yıllar hizmet etmiş rahmetli Hıdır Keleş, Öner Daşdelen ve Muharrem Yerli'yi rahmetle anıyor, basın emekçilerimizin 3 Mayıs Basın Özgürlüğü Günü'nü kutluyorum ve her zamanki çağrımız ile bitirmek istiyorum; 14 Mayıs seçimlerinde 1 oy Kılıçdaroğlu'na 1 oy Cumhuriyet Halk Partisine.”

43895.jpg

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.