1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 81 ilin gözünden Sarıkamış’ı BİLSEM!
81 ilin gözünden Sarıkamış’ı BİLSEM!

81 ilin gözünden Sarıkamış’ı BİLSEM!

Sarıkamış Harekatının 105. Yılında Sarıkamış'ı, Sarıkamış Harekatı'nı ve Şehitlerimizi anlatan Kars Fahrettin Kırzıoğlu Bilim Sanat Merkezi'nin organize ettiği, "81 ilin gözünden Sarıkamış'ı BİLSEM" isimli e Twinning projesi gerçekleşti.

A+A-

Kars Fahrettin Kırzıoğlu Bilim ve Sanat Merkezi olarak 94 bilim ve sanat merkezi ile iletişime geçilirken, Avrupa Ülkeleri ağırlıklı olmak üzere dünya çapında ülkelerin yer aldığı eTwinning portalında, 81 ildeki bilim ve sanat merkezlerinden 110 proje ortağı bir araya geldi.

Kars Fahrettin Kırzıoğlu Bilim ve Sanat Merkezinden 9, Türkiye genelinden 296 öğrenci projeye katıldı. Proje bugüne kadar eTwinning kapsamında gerçekleştirilen en büyük projelerden biri olurken, 81 ilin katılımıyla Sarıkamış Şehitliği konusunda gerçekleştirilen en büyük farkındalık çalışmalarından biri oldu.

Projeye katılan her il projenin afiş ve logosunu tasarladı. Tasarlanan logolar ve afişler online form üzerinden oylamaya tabi tutuldu. Bayburt Bilim ve Sanat Merkezi Öğretmeni Semra TUY ve öğrencilerinin tasarladıkları afiş ve logo birinci seçildi. Seçilen afiş ve logo projenin görselleri haline getirildi.   

a-091.jpgb-073.jpgc-055.jpgd-036.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.