1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 7 yaşındaki kızı kaçırdılar
7 yaşındaki kızı kaçırdılar

7 yaşındaki kızı kaçırdılar

Kağızman'da 7 yaşında bir kız çocuğu okulunun önünden kaçırıldı, 5 saat sonra evine 300 metre mesafedeki bir römorkun içinde baygın halde bulundu.

A+A-

Kars’ın Kağızman İlçesi’ne bağlı Oluklu Köyü’nde ilköğretim okulu bahçesinden kaçırılan 7 yaşındaki kıç çocuğunu, 5 saat sonra evine 300 metre mesafedeki bir römorkun içinde baygın halde bulundu.

 

Edinilen bilgilere göre; öğlen yemeği için okuldan evine giden Hazal K., yemeğini yedikten sonra okuluna gitmek için evinden ayrıldı. Ders ortasında, kitabını evde unuttuğunu fark eden Hazal, öğretmeninden izin isteyerek okuldan ayrıldı. 

 

Hazal’ın geri dönmemesiyle kuşkuya kapılan öğretmen Hazal’ın evine gitti ve ailesine Hazal’ı sordu. Hazal’ın eve gelmemesi aileyi hem tedirgin etti hem de kuşkulandırdı.

 

Komşu çocuğun, iki kişinin beyaz bir otomobille Hazal’ı kaçırdıklarını söylemesi üzerine, jandarma ve polis haberdar edildi. Yollar kapatılıp, sıkı aramalar yapılmasına rağmen Hazal bulunamadı. Çıkış yolu bulamayan çocuk hırsızları, Hazal’ı bir römorkun içerisine baygın halde bırakarak kayıplara karıştılar.

 

“ÖĞRETMENİM HAZAL UYUYOR”

 

Etrafta oyun oynayan çocuklar Hazal’ı römorkun içerisinde görüp durumu öğretmenlerine bildirdiler. Çocukların, “Öğretmenim Hazal uyuyor” diye haber vermesinden sonra öğretmen ve çocuğun ailesi römorkun yanına gitti. Anne Deren, Hazal’ı kucaklayarak köyde hazır bulunan Jandarma ambulansına götürdü.

 

Hazal’ın bulunması köyde bayram havası estirirken, anne-kızın ağlamaları ise tüm köy halkına duygu dolu onlar yaşattı. Minik Hazal, kendisini 2 kişinin kaçırdığını doğruladı. Kendisini kaçıranlara çok yalvardığını söyleyen minik Hazal, “Amca beni evime gönder diye çok yalvardım ama beni dinlemediler. Sonra da bayılttılar” diye konuştu.

 

İlk tedavisi jandarma ambulansında yapılan Hazal, daha sonra Kağızman Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavisi süren minik kızın durumunun iyi olduğu belirtilirken, üzerindeki şok etkisinin henüz geçmediği bildirildi.

 

Çocuk hırsızlarını arama çalışması sürerken, olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.