1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 30 Ekim’de hizmete sokulacaktı
30 Ekim’de hizmete sokulacaktı

30 Ekim’de hizmete sokulacaktı

Kars Gençlik Merkezi inşaatında tek adım bile atılmadı.

A+A-

Tacettin DURMUŞ 

PTT Genel Müdürlüğü ile Kars Valiliği tarafından imzalanan protokolle, 3 Kasım 2018 tarihinde temeli atılan ve 30 Ekim 2019 da Kars’ın düşman işgalinden kurtuluş gününde tamamlanarak hizmete sokulması öngörülen Gençlik Merkezi inşaatında tek adım bile atılmadı.

Mülkiyeti Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine ait olan ve 9 Milyon 487 bin TL’ye mal olacak Gençlik Merkezinin temelinin atılmasının üzerinden yaklaşık 10 ay geçmesine rağmen temeli atıldığı gibi yerinde sayıyor.

Bilindiği gibi 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın girişimleriyle yapılacak olan Gençlik Merkezi’nin temel atma törenine; Ahmet Arslan’ın yanı sıra, Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, dönemim Kars Valisi Rahmi Doğan, PTT Genel Müdür Yardımcısı Adil Zembat da katılmıştı.

Temel atma töreni sırasında 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, yüklenici firma yetkililerinden gençlik merkezinin açılışının 30 Ekim Kars’ın Kurtuluşu Günü gerçekleşmesi için söz alarak protokol üyeleri ile birlikte butonuna basmıştı.

Faikbey Caddesi üzerinde 4 katlı olarak projelendirilen Gençlik Merkezi’nin içerisinde sinema salonu, bowling salonu fitness salonu, toplantı salonları bulunacak ve bin 850 metrekare kapalı alana sahip olacaktı. Temeli atılarak yapımına başlanan Gençlik Merkezi’nin 30 Ekim 2019 yılında tamamlanarak hizmete açılması ön görülmüştü.

Gençlik Merkezi’nin temel atma töreninde konuşan 65. Hükümette Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kars’a çok güzel bir Gençlik Merkezi kazandıracaklarını söylemişti.

Milletvekili Ahmet Arslan, “Marka kent Kars’ımızı muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşımak için gece gündüz çalışıyoruz. Ancak bütün bunları yaparken, elbette ki bir ekip uyumuyla çalışmak, ekip uyumuyla insanımıza hizmet etmek önemlidir. Denizcilerde güzel bir söz var. “Bir zincirin gücü en zayıf halkası kadardır” zinciriniz istediğiniz kadar güçlü olsun. Eğer bir halka zayıf ise o zincirin gücü o kadardır. Niye çünkü gemilerde önemlidir. 100 bin tonluk bir gemiyi bir zincirle bağlarsınız. Eğer o zincirin bir halkasında problem varsa geçmiş olsun. Dolayısıyla son yıllarda Kars’ta hizmet adına yola çıkmış olan ekip arkadaşlarımızın hepsi gerçekten görevlerinin bilinciyle en iyi hizmeti yapabilmek adına gecemizi gündüzümüze kattık” şeklinde ifadeler de kullanmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.