1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 3. Anadolu Yemekleri fotoğraf yarışması
3. Anadolu Yemekleri fotoğraf yarışması

3. Anadolu Yemekleri fotoğraf yarışması

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan Anadolu Yemekleri fotoğraf yarışmasına son başvuru 10 Temmuz 2023 olarak açıklandı.

A+A-

Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Turizm Eğitimi ve Eğiticileri Derneği ile Anatolia Turizm Akademisi işbirliği ile Anadolu’nun yöresel lezzetlerini ortaya çıkarmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla ilki 2021 yılında düzenlenen, Kültür ve Turizm Bakanlığınca da desteklenen Anadolu Yemekleri Fotoğraf Yarışması’nın bu yıl düzenlenecek olan üçüncüsüne başvurular başlamıştır.

Genel ve öğrenci kategorisinde düzenlenen ve adaylar tarafından çekilip gönderilen Anadolu yemekleri fotoğrafları; mutfak şefleri, fotoğraf sanatçıları ve gastronomi uzmanlarından oluşan profesyonel seçici kuruk tarafından değerlendirilmektedir. Yarışma kazananlara verilecek ödüller arasında malzeme setleri, yemek kitapları ve dünya mutfağından lezzet dolu her şey dahil tatil paketleri bulunmaktadır. Devamında ise dereceye giren ve ödül olan fotoğrafların yurt içi ve dışında sergilenmesi ve yayın haline getirilmesi planlanmaktadır.

Yarışmaya katılım koşulları ve detaylar ( https://anatoliajournal.com/fotograf ) adresinde yer almakta olup, yarışmaya son başvuru tarihi 10 Temmuz 2023’dür.” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.