1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 2019 yılı 2. Dönem Buzağı Desteklemesi başvuruları için önemli uyarı
2019 yılı 2. Dönem Buzağı Desteklemesi başvuruları için önemli uyarı

2019 yılı 2. Dönem Buzağı Desteklemesi başvuruları için önemli uyarı

Kars İl Tarım ve Orman Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, 2019 yılı 2. Dönem Buzağı Desteklemesi'nin yazılı bir talepte bulunmaya gerek olmaksızın uygulanacağını açıkladı.

A+A-

Kars İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından korona virüsü önlemleri kapsamında 2019 yılı Buzağı Desteklemeleri'nde 31 Aralık 2019 tarihine kadar olan başvuru döneminde destekleme başvurusu bulunmayan yetiştiricilerin, 01 Nisan 2020 ve 15 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılması gereken başvuruları, bir defaya mahsus olmak üzere yazılı talepte bulunmalarına gerek olmaksızın uygulanacağı açıklandı.

İl Tarım ve Orman Müdürü Düzgün, bu konuda yapılması gereken işlemleri anlattı.

Düzgün, “Tarım ve Orman Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda 2019 Yılında buzağı destekleme başvurusu yapamayanlar için yazılı talep olmasızın başvurular yapılmış sayılacaktır” dedi.

Bireysel Başvurularda; Covid-19 virüsüne etkilerini en aza indirmek amacıyla yetiştiricileri mümkün olduğunca fiziksel temastan uzak tutmak amacıyla normalde 1 Nisan-15 Haziran 2020 tarihlerinde yapılacak olan başvurularda bireysel başvuru yapılmayacağını belirten Düzgün, işlemler hakkında şu bilgileri verdi: “Hayvancılık Örgütlerine Üye Olanların Başvurularında; herhangi bir hayvancılık örgütüne üye olanlar ise, bağlı oldukları hayvancılık örgütleri tarafından dilekçeleri alınmadan başvuruları kabul edilip, tüm yetiştiricileri adına 15 Haziran 2020 tarihine kadar örgütleri tarafından İl / İlçe Müdürlüklerimize başvuru yapabileceklerdir.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.