1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 2. atletizm yarışması
2. atletizm yarışması

2. atletizm yarışması

Kars Kent Konseyinden 2. atletizm yarışması...

A+A-

Birçok sosyal ve spor faaliyetlerine aralıksız devam eden Kars Kent Konseyi tarafından atletizm yarışması düzenlendi. Kent Konseyi Spor Komisyonu tarafından gerçekleştirilen 2. Atletizm yarışması genç yarışmacıları oldukça memnun etti.

Kars’ta sosyal aktivite ve sosyal sorumlulukları verine getiren ve birçok önemli çalışmalara başarı ile imza atan Kars kent konseyi çalışmalarına atletizm yarışması ile devam ediyor. Çekişmeli geçen yarışmalar sonunda derece elde eden sporcular büyük sevinç yaşadı. İki farklı kategoride gerçekleşen yarışmaya 14-20 yaş grubu arasında 30 sporcu katıldı. Bayanlar 1500 metrede 1. Ayfer Sonit, 2.Yağmur Geniş, 3. Neslihan Demirci oldu. 3000 metre erkeklerde ise 1. İsmail Bağ 2. Fırat İşket, 3. Mahir Katkay dereceye girdi.

Birçok sporcunun katıldığı yarışmada dereceye giren sporculara Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş teşekkür etti. Spora ve sporcuya destek vermeye devam ettiklerini söyleyen Başkan Bozkuş, Bir ülke gibi bir şehrinde kalkınmasında sporun vazgeçilmez bir unsur olduğuna dikkat çekerek, “Bu sporcularımız kentimizi gelecekte başarıyla temsil edeceklerdir. Şehrimizde yetişen sporculara ağırlık veren ve onları profesyonel zemine taşımak için çaba gösteren herkese destek olmaya devam edeceğimizi hatırlatmak isterim.”dedi. Sporculara her zaman maddi ve manevi güç desteği verdiklerini belirten Bozkuş Kars’ı spor kenti yapmak için ellerinden geleni yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Kars Kent Konseyi Spor Komisyonu Başkanı Metin Akıl ise desteklerinden dolayı Başkan Bozkuş’a teşekkür ederek,” Belediye Başkanımız Spor konusunda şehrimizde üstüne düşeni fazlasıyla yapıyor. Başkanımızın desteği ile gençlere fırsat yaratıyoruz ve kentimizde sporun gelişmesine katkıda bulunuyoruz.”dedi. Milli takıma şehrimizden daha çok sporcu kazandırmak istediklerinin altını çizen Akıl, “Biz karslı olarak bütün yarışma ve müsabakalarda Karslı sporcular görmeyi arzu ediyoruz. Kars’ta yetişen sporcularda ciddi bir potansiyel var. Fakat şehir spora yönlendirme ve sporcuya sahip çıkma konusunda büyük eksikliklerimiz var. Kars Belediye Başkanımız Nevzat Bozkuş’un desteği ile birlikte bu sorunu aşacağımıza inanıyoruz.”şeklinde konuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.