1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 19 Mayıs provalarına dolu engeli
19 Mayıs provalarına dolu engeli

19 Mayıs provalarına dolu engeli

Kars’ta 19 Mayıs törenleri için hazırlık yapan öğrencilerin üzerine dolu yağınca ortaya ilginç manzaralar çıktı. Aniden yağan doluyla neye uğradıklarını şaşıran öğrenciler, oluşturdukları Türkiye Haritasından hızlıca koşarak tribünlere kaçtı.

A+A-

19 Mayıs törenlerinde gösteri sunacak olan Kars Alparslan Lisesi, Cumhuriyet Lisesi, Gazi Kars Anadolu Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi ve Anadolu imam hatip Lisesi Öğrencilerinden oluşan 300 kişilik öğrenci grubu bugün Kars şehir stadyumunda çalışmalarına başladı.

Stadyumda Türkiye Haritası çizen öğrenciler hazırlık yaparken önce yağmur, sonra da dolu yağdı. Yağan doluyla birlikte neye uğradıklarına şaşıran öğrenciler, oluşturdukları haritayı bozarak tribünlere koştular. Öğrencilerin bir anda sığınacak yer araması ilginç görüntüler oluştu. Bir grup önce stadın duvarına sığınmaya çalıştı ardından da dolu şiddetini artırınca tribüne doğru koştu.

Tribünlerde de dolu ve yağmurun dinmesini bekleyen öğrenciler bu defa da Apaçi dansıyla ısınmaya çalıştılar.

Öğrencileri çalıştıran öğretmenler, yağmurlar nedeniyle çalışmalarının aksadığını söyleyerek, her ne şartlarda olursa olsun törenlere en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirttiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.