1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yurdakoş: Milletin Partisi 13 yaşında
Yurdakoş: Milletin Partisi 13 yaşında

Yurdakoş: Milletin Partisi 13 yaşında

AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, partisinin 13’üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

A+A-

Yurdakoş mesajında, milletin partisi AK Parti’nin Türkiye’nin değişim ve dönüşümünde büyük rol oynadığına dikkat çekerek, AK Parti'nin 13. kuruluş yılını kutladı.

Partisinin milli birlik ve beraberliğe olan inançla halka hizmet etmeye devam ettiğini de belirten Başkan Yurdakoş;  gelecek nesillere daha müreffeh bir hayat sunmanın gayretiyle 13. yılında da ilk günkü heyecan ve azimle çalışmalarını, liderleri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde sürdürmekte olduklarını dile getirdi.

AK PARTİ, DAVA PARTİSİDİR

AK Parti’nin bir dava partisi olduğunu da dile getiren Yurdakoş mesajında: “Ak Parti; milletin ruh kökünden, hak ve adaletten beslenen, her şahsın, her gurubun temsilcisi olma ve halka hizmeti Hakka hizmet bilme ilkesi ile Genel Başkanımız ve Başbakanımız önderliğinde 14.08.2001 tarihinde bir dava hareketi olarak başladı. Bu dava; Millet davasıdır, bu dava millet iradesine sahip çıkma davasıdır. Bu dava büyük bir medeniyet, yeniden büyük Türkiye davasıdır. Bu dava, daha çok demokrasi, kalkınma ve adalet davasıdır. Mazlumlara sahip çıkma, zalimlerin karşısında durma davasıdır. Milletimiz bu davaya inanıp gönül verdiği içindir ki; bu hareket kurulduğu günden bu güne girmiş olduğu seçimlerde alışılagelenin aksine, her defasında oylarını artırarak halkımızın teveccühüne mazhar olmuş bir harekettir. Hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde AK kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor. Bu duygu ve düşüncelerle, partimizin 13. Kuruluş yıldönümünün teşkilatlarımıza ve bize desteğini artırarak devam ettiren aziz milletimize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini diliyorum" dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.