1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yıldız’a davullu-zurnalı karşılama
Yıldız’a davullu-zurnalı karşılama

Yıldız’a davullu-zurnalı karşılama

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Milletvekili 2. Sıra Adayı Muharrem Yıldız, seçim çalışmalarına start vermek ve partililerle buluşmak için havayoluyla geldiği Kars’ta davullu-zurnalı karşılandı.

A+A-

MHP MYK Üyeliği görevini ifade ederken MHP’den Kars Milletvekili aday adayı olan Muharrem Yıldız, 7 Nisan’da YSK’ya verilen listede 2. sıradan aday gösterildi. Bir süre Ankara’da kalan ve çeşitli temaslarda bulunan Yıldız, dün havayoluyla Kars’a geldi. Kars Harakani Havalimanı’nda partililer, ocak teşkilatı, Karsspor taraftarları ve vatandaşlar tarafından karşılanan Yıldız için davul-zurna çalındı ve alkış tutuldu. Büyük bir sevgi gösterisi eşliğinde aracına binen Yıldız daha sonra kent merkezinde oluşturulan araç konvoyuyla kornalar eşliğinde şehir turu attı.

Yıldız bu turun ardından MHP İl başkanlığı binasına geçti. MHP İl Başkanı Yaver Özcan tarafından dışarıda karşılanan Yıldız’a çiçek takdim edildi ardından da hep birlikte partiye geçildi.

MHP İl Başkanı Yaver Özcan ile bir süre görüşen Yıldız, esnaf ziyaretine çıkarak vatandaşlarla kucaklaştı.

Yıldız’ın önümüzdeki günlerde gerekli görüşmeleri yapıp ziyaretlerini tamamladıktan sonra bir basın toplantısı düzenleyeceği ve bundan sonraki süreçte nasıl bir rota çizeceği noktasında açıklama yapacağı öğrenildi.

Bu arada MHP’nin 1. sıra adayı Taner Gökçek de Pazar günü (19 Nisan 2015) sabah saatlerinde Havayoluyla Kars’a gelecek ve seçim startı verecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.