1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yiğit, mahalle ve köy muhtarlarıyla
Yiğit, mahalle ve köy muhtarlarıyla

Yiğit, mahalle ve köy muhtarlarıyla

Yiğit, mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi...

A+A-

CHP Kars Milletvekili adayı Selami Yiğit, Sarıkamış’ta mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında CHP Kars İl Başkanı Özfer Koçak ve partililerle, Kars ve ilçelerindeki sivil toplum kuruluşları ile esnaf ziyaretlerini sürdüren Yiğit, CHP Sarıkamış İlçe Başkanı Bülent Artaç koordinesinde, Sarıkamış’ta mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Ziyarette muhtarların sorun ve sıkıntıları dinleyen Yiğit, Sarıkamış’la ilgili geçmişte yarım kalan çalışmalar ve projelerle ilgili muhtarları bilgilendirdi.

Sarıkamış’ın gelişmesi kalkınması için hizmete hazır olduklarını ve 1 Kasım genel seçiminde muhtarlardan büyük destek beklediklerini ifade eden Yiğit, ”Gelin bize güç verin, destek verin, bir ve beraber barış içinde bölgemizi, ülkemizi güzel yarınlara taşıyalım. Bu anlamda seçim çalışmalarımızda muhtarlarımızın da desteğini arkamıza almak istiyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada sürekli muhtarlarımızla irtibat halinde olacağız. Muhtarlarımız bizim buradaki gözümüz ve kulağımızdır. İlçemizin ve köylerimizin sorunlarını kendilerinden dinledik.  Allah nasip ederde bu göreve gelirsek sorunların çözümü noktasında nasıl çaba sarf edeceğimizi göstereceğiz ”diye konuştu.

Muhtarlar ise, ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Yiğit’e başarı dileğinde bulundular.

YİĞİT, ESNAF ZİYARETİNDE

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Milletvekili Adayı Selami Yiğit, seçim çalışmalarına hız verdi. Arpaçay ve Akyaka ilçe çalışmalarının ardından Sarıkamış’ta seçim çalışmalarını sürdüren Yiğit’e ilçe halkı tarafından yoğun ilgi gösterildi.

İlk olarak Sarıkamış Şehitliğini ziyaret eden CHP Kars Milletvekili Adayı Selami Yiğit ve partililer, şehitler için hep birlikte dua ederek, Fatiha okudular.

Şehitlik ziyaretinin ardından Sarıkamış ilçe merkezine geçen Yiğit ve partililer, esnafları ziyaret ettiler.  Sıcak bir ortamda geçen ziyarette birçok esnaf ve vatandaşlar, kendilerine destek vereceklerini söyleyerek başarılar dilediler.

Sarıkamış’ta esnaf ziyaretlerinde bulunan Yiğit’i sokakta gören seçmenler yanına gelerek fotoğraf çektirdiler. Fotoğraf çektirenlerle bir süre sohbet eden Yiğit, ardından CHP Sarıkamış İlçe Başkanlığına geçerek partililerle görüştü.

Öte yandan 1 Kasım’da yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimlerine sayılı günler kaldığını belirten Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Sarıkamış’ta kısa bir değerlendirmede bulundu. Yiğit işsizlik ve terör olayları nedeniyle kırtasiyeler hariç neredeyse esnafın siftahsız kepenk kapattığına dikkat çekerek, kahvehanelerin dolu olmasından dolayı son derece üzüldüğünü söyledi. Kahvehanelerde de ilçe halkını ziyaret ederek dert dinlediğini açıklayan Yiğit, 1 Kasım’dan sonra Ülke genelinde ve Kars’ta CHP iktidarı ile şehitler diyarı Sarıkamış’ın kış sporları ve yaz sporlarının gözde merkezi olacağını ve aynı zamanda tarih ve kültür turizmi açısından da Sarıkamış ve Kars’ın önemi bir merkez olacağını ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.