1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali Doğan Selim'de...
Vali Doğan Selimde...

Vali Doğan Selim'de...

Kars Valisi Rahmi Doğan, çeşitli incelemelerde bulunmak ve muhtarlarla bir araya gelmek üzere Selim İlçesine ziyarette bulundu.

A+A-

Selim Kaymakamı Mehmet Keklik ve Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun’ u makamlarında ziyaret eden Vali Doğan, Kaymakam Mehmet Keklik ve Belediye Başkanı Coşkun Altun’dan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Doğan, daha sonra Şehit Teğmen Gökhan Yaşartürk Çok Programlı Anadolu Lisesinde Selim ilçesine bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, muhtarlardan köylerinin sorunlarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini dinledi. Özel İdare Genel Sekreteri Erdinç Dolu’nun hazır olduğu toplantıda Vali Doğan, İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliğince köylerde yapılmakta ve yapılacak olan çalışmalar hakkında muhtarlarla istişarede bulundu.

Muhtarlar ile yapılan toplantının ardından Celal Kahraman Kız Öğrenci Yurduna geçerek burada öğrenciler ile öğle yemeğinde bir araya gelen Vali Doğan, daha Osman Bakırcı Anadolu İmam Hatip Lisesine geçerek burada sınıfları ziyaret etti ve öğrencilerle sohbet edip nasihatlerde bulundu.

Okul ziyaretinin ardından ilçe merkezindeki esnafları da ziyaret eden Vali Doğan, Selim İlçe programını bir şehit ailesine yaptığı ziyaretle sonlandırdı.

Vali Rahmi Doğan’ın Selim İlçe ziyaretine; Selim Kaymakamı Mehmet Keklik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, daire ve kurum amirleri katıldı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.