1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sporcuların dayak iddiasına Başkan Yıldız’dan açıklama geldi
Sporcuların dayak iddiasına Başkan Yıldız’dan açıklama geldi

Sporcuların dayak iddiasına Başkan Yıldız’dan açıklama geldi

Dövüldüklerini iddia eden sporcuların gece Kars’tan kaçtıkları ortaya çıktı...

A+A-

Kars’ta BAL Ligi Play-off maçında Sarıkamış’a yenilen Kars 36 Spor’da kadroya giren ve kadroda yer alamayan sporcular arasında kulüp binasında kavga çıktığı ve yöneticilerin kendilerini dövdüklerini iddia eden bazı sporcuların gece polis nezaretinde Kars’tan kaçtıklarının görüntüsü ortaya çıktı.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) baraj karşılaşmasında Kars 36 Spor kendi saha ve seyircisi önünde Sarıkamış Gençlerbirliği Spor'a 2-0 yenildi. Bu sonuçla Kars 36 Spor BAL Ligi'ne veda ederken, bazı sporcular kendilerinin soyunma odasına kapatılarak dövüldüğünü iddia etti.

Bunun üzerine açıklama yapan Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, sporcuları dövmediklerini, sporcular arasında çıkan kavgayı da önlediklerini söyledi. Soyunma odası koridorlarında yüzlerce polisin görev aldığına dikkat çeken Muharrem Yıldız, sopaları nereden temin ettiklerini ve stada o kadar polisin gözü önünde nasıl soktuklarını sordu.

Yıldız, sporcuları ile ilgili ciddi şaibe ve dedikodular olduğunu belirterek, "Bunlarla birlikte basında çıkan, ‘sporcular darp edildi’, ‘Soyunma odasına kapandı’ haberi yanlış, gerçekle hiç alakası yok. Çünkü sporcular soyunma odasından çıkmış. Arabaya binerken bir gerginlik yaşanmıştır taraftarlar tarafından, fakat kulüpte arkadaşlarıyla, oyuna girmeyen arkadaşlarıyla, oyun esnasında iyi oynayan arkadaşlarıyla, ‘kötü oynadın, iyi oynadın. Maç mı sattınız, maç mı verdiniz' tartışmasıyla küçük arbedeler yaşanmıştır. Daha sonra zaten polis eşliğinde kulüpten ayrılmışlardır” dedi.

Yıldız, “Koydukları fotoğrafı ben gördüm. Belki de bizim sporculara ait bir fotoğraf değil. Çünkü sporcu fotoğraf koyarken yüzünü de koymalı. Hangi sporcu iddia ediyorsa kendi yüz resmi ile birlikte iddia etmeli. Bence doğru haber değil. Belki de yine bizimle alakalı, kulübün düşmesiyle sevinenlerin hasım ve düşman tutum içerisinde olanların bir haberidir. Sporcunun eğer öyle bir iddiası varsa yüz resmini koyarak iddia etmeli. Bence bizim sporcularımızla alakalı bir resim de değil. Farklı zamanlarda çekilmiş bir resim de olabilir” diye konuştu.

“Polis eşliğinde gece Kars’tan kaçtılar”

Sporcuların gece Kars’tan kaçtıklarını ifade eden Başkan Yıldız, “Kulüpte sporcular arasında çıkan kavgayı yatıştırdık. Herkes odasına çekildi. Bizler de kent merkezine döndük. Daha sonra öğrendik ki, bazı sporcular eşyalarını toplamış, polise haber vermiş ve polis eşliğinde şehirden kaçmışlar. Böyle bir şey olur mu? Biz taraftarlarımızı dahi kulüp binasına yaklaştırmadık. Bizim sporcularımızı dövmemiz söz konusu olamaz. Böyle bir şey yok. Bazı haber sitelerinde çıkan haberler ise gerçeği yansıtmamaktadır. Bu paylaşımı yapan sporcular hakkında suç duyurusunda bulanacağız” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.