1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sporculardan büyük başarı
Sporculardan büyük başarı

Sporculardan büyük başarı

Engelsiz yaşam sporcularından büyük başarı

A+A-

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu (TÖSFET) 3. Doğu Anadolu Atletizm Şampiyonasında derece alan sporcuları makamında ağırlayan Kars Valisi Eyüp Tepe, sporcuları başarılarından dolayı kutladı ve bu başarılarının devamını diledi.

Kars Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan Kars Final Engelsiz Yaşam Gençlik Spor Kulübü sporcuları başarıdan başarıya koşuyor. Kars Final Engelsiz Yaşam Gençlik Spor Kulübü sporcularından Asiye Karademir, Fatma Aslan Antalya’da 26-28 Mart 2014 tarihlerinde yapılan Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun atletizm yarışmalarına katıldılar. 800 metrede Asiye Karademir birinci, Fatma Aslan da ikinci oldu

Kars Final Engelsiz Yaşam Gençlik Spor Kulübü Başkanı Metin Toraman, Kars Valilisi Eyüp Tepe’yi sporcularıyla birlikte makamında ziyaret etti. Toraman burada yaptığı açıklamada, “Bu başarımız daha bir başlangıç. Başta sayın valimiz aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü, gençlik spor il müdürlüğü ve engelsiz yaşam rehabilitasyon ve bakım merkezi müdürlüğüne bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizlere vermiş oldukları bu desteklerle 2014 yılı içinde daha çok sportif faaliyetlere katılıp daha başarı şehrimize getireceğiz. Başarı getiren sporcularımızı kutluyor devamını diliyorum.” dedi.

Vali Eyüp Tepe de sporcuları başarılarından dolayı kutladı ve bu başarılarının devamını dileyerek çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Vali Tepe, “Bu tür müsabakalarda sporcularımızın elde ettikleri başarıların bizleri gururlandırırken bu arkadaşlarımızın diğer çocuklarımıza da örnek olduğunu görmek isteriz. Ben sporda başarı gösteren bunda emeği herkesi kutluyorum.” diye konuştu.

Vali tepe daha sonra, kulüp başkanı ve sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.