1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sorunlara yerinde tespit
Sorunlara yerinde tespit

Sorunlara yerinde tespit

Kars’ta mahalleleri gezerek vatandaşların sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, bugün de Aydınlıkevler Mahallesine giderek, sorunları yerinde tespit ederek çözüm için talimatlar verdi.

A+A-

Başkan Karaçanta, yardımcısı Yakup Yıldız, CHP Belediye Meclis Üyesi Casim Demir ve Mahalle Muhtarı Necip Altıalay ile birlikte Aydınlıkevler Mahallesini ziyaret etti. Mahalle sakinleri sorunlarını Başkan Karaçantaya kendileri iletti. Karaçanta da sorunları dinleyerek, ilgili birimlere talimat verdi. Başkan Karaçanta’yı karşılarında gören mahalle sakinleri çok mutlu olduklarını belirttiler. Başkanın ziyaretini sorunlarına eğilme noktasında önemli bir adım olduğunu belirttiler.

BAŞKAN KARAÇANTA: VATANDAŞIN HİZMETKÂRIYIZ

Başkan Karaçanta, asli görevinin vatandaşa hizmet olduğunu söyleyerek, “Bizler vatandaşın hizmetkârıyız. Görevimiz, vatandaşa hizmet etmektir. Hizmet etmenin mutluluğu hiçbir şeyle ölçülemez.” dedi. Karaçanta, Aydınlıkevler Mahallesi sakinlerinin sorunlarının çözümü için de çalışmalara hız verileceğini ifade ederek, alt yapı çalışmalarına önem verdiklerini, vatandaşın daha sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde yaşaması için gereken çalışmaların hızlandırılacağını kaydetti.

Gezi ve incelemelerin ardından en büyük sorunun, yıllardır mahalle sakinlerinin özlemle beklediği yollarının yapılmasını olduğu gözlemlendi. Bunun üzerine Karaçanta, tüm yolları ve kaldırımları yaparak Aydınlıkevler Mahallesi’ni de en kısa zamanda güzel bir görünüme kavuşturacakları sözünü vererek mahalleden ayrıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.