1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sarıkamış Kaymakamından Köylere Ramazan Ziyareti
Sarıkamış Kaymakamından Köylere Ramazan Ziyareti

Sarıkamış Kaymakamından Köylere Ramazan Ziyareti

GÖNÜL KÖPRÜLERİ BURALARDAN GEÇİYOR

A+A-

Kars Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, ramazan ayı boyunca her gün köyleri ziyaret ederek vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyor, köylerin temel sorun ve ihtiyaçlarını yerinde görüyor ve halkla tokalaşarak ev ziyaretlerinde bulunup gönül köprüsü kuruyor.

İlçede göreve başladığını bir yıldır vaktini proje ve hizmet alanına ayıran Kaymakam İzzet Karaman köy ziyaretlerini ihmal etmiyor. Kaymakam Karaman ramazan ayında bu ziyaretlerini daha da sıklaştırdı. Köylere Hizmet Götürme Birliği, SYDV görevlileri ve diğer ilgili birimleriyle köy ziyaretlerinde bulunan Kaymakam Karaman, hem sorun hem de ihtiyaç tespitlerinde bulunuyor. Sorunları, istek ve talepleri direkt birinci ağızdan dinleme imkanı oluşturan Kaymakam Karaman, ihtiyaçlı ailelerin ihtiyaçlarını giderdiği gibi köylerde yapımı süren devlet yatırımlarını da yerinde inceleme fırsatı buluyor.

Kaymakam karaman mübarek ramazan ayını da bu anlamlı ziyaretlerle değerlendirdi. Köyleri tek tek ziyaret etti, evlere konuk oldu, çocuklara çikolata dağıttı, vatandaşlarla kucaklaştı.

Vatandaşlar da Kaymakam Karaman’ın köylerine sakçı yaptığı ziyaretlerden duydukları memnuniyetleri dile getirerek teşekkür ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.