1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Köylerde Seçim Güvenliği Toplantıları
Köylerde Seçim Güvenliği Toplantıları

Köylerde Seçim Güvenliği Toplantıları

Kars Arpaçay İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, milletvekili genel seçimi ile ilgili olarak yapılan çalışmalar kapsamında köyleri ziyaret ederek seçim güvenliği ile ilgili vatandaşlara yönelik bilgilendirme toplantıları yapıyor.

A+A-

Kars Arpaçay İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, 07 Haziran 2015 günü yapılacak olan 25. dönem milletvekili genel seçimi ile ilgili olarak yapılan çalışmalar kapsamında köyleri ziyaret ederek seçim güvenliği ile ilgili vatandaşlara yönelik bilgilendirme toplantıları yapıyor.

Vatandaşlarla köy kahvelerinde bir araya gelen ekipler güvenlik tedbirleri kapsamında vatandaşlara alınan önlemleri anlatırken diğer yandan da seçim hakkında sorulan sorulara yardımcı olmaya çalışıyor. Seçim tarihine kadar tüm köylerde yapılacak olan toplantılarda tüm vatandaşlarla buluşulması hedeflenirken, vatandaşlardan yapılan faaliyetten duyduğu memnuniyeti geziler sırasında dile getiriyor.

Yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Kaymakam Faruk Erdem, seçimlerin milletin iradesini özgürce sandığa yansıttığı en önemli araç olduğunu söyleyerek, kendilerinin de kolluk kuvvetleri olarak seçim güvenliği konusunda en önemli görevlerinin seçim güvenliğini sağlayarak vatandaşların iradesinin özgür bir şekilde hiçbir baskı ve etki altında kalmadan sandığa tam bir şekilde yansımasını sağlamak olduğunu belirtti. Bu amaçla siyasi parti temsilcileri ve muhtarlarla yaptıkları toplantılarda da hassas oldukları konuları kendilerine aktardıklarını ifade eden Kaymakam Erdem, ilçede bulunan huzur ortamını kimseye bozdurmayacaklarını ve bu amaçla her türlü güvenlik tedbirinin aldığını belirterek, seçimlerin ülkemize ve vatandaşlarıma hayırlı olmasını diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.