1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kıymetini Bilelim
Kıymetini Bilelim

Kıymetini Bilelim

Ercan Birdal'ın kaleminden...

A+A-

Bir kez daha yanılmadığımı ispatlamış bulunmaktayım.2014 Yerel Seçimlerin hemen sonrasıydı, kentimizin yeni Belediye Başkanı seçilen sn. Murtaza Karaçantay'ı tebrik etmek, naçizane duygu ve düşüncelerimi Kars yerel gazetelerindeki köşe yazımda paylaştım.

O zaman kendilerini hiç tanımıyordum. Kamuoyunda oluşan kanaate dayanarak, hem övmüştüm hem de dikkatini çekerek bazı nasihatlarım oldu. "Önce Murtaza Karaçanta, sonra Karslı Murtaza Karaçanta daha sonrada Başkan Murtaza Karaçanta olması gerektiğini önerdim.

Aradan tam tamına  bir yıl geçti. Bir siyasetçi ve araştırmacı olarak kendisini izledim. Beklediğimin ötesinde, önce çok erdemli bir insan olarak grafiğini bozmadığını, dahası da çok başarılı ve adil bir BAŞKAN olduğunu gösterdi.Böyle olmasını istediğim için değil, gerçeğin bu olduğunu gördüğüm için de çok mutluyum. Bu mutluluğu tüm Karslı hemşerilerimle paylaşıyorum. Karsımız böyle bir Başkan tarafından yönetildiği için çok şanslıdır. Bu değerli insanın kıymetini çok iyi bilmeliyiz.

Karsta huzur ve sükunu sağlamıştır.Geçmişin yaralarını sarmış özellikle belediye ile esnafın ilişkisini adil bir düzene sokmuştur.Ben biraz daha ileri giderek bu insanın başkan olmasını öneren MHP teşkilatını kutluyor,ateşten gömlek olan bu göreve değerli oylarıyla getiren Aziz Kars halkını da takdir ve saygıyla selamlıyorum.

Yolundan ve çizginden hiç sapma değerli başkanım. Sen vatanını, milletini ve Kars'ını gerçekten seven bir insansın. Kars belediyesinin bağırsaklarını temizledin.Bunu büyük oranda becerdin.Ancak; umarım yanılıyorum,hala kalın bağırsağın kıvrımlarında gizlenen VIRÜSLER mevcut.Bunlar birkaç dönemden gelebilen,her türlü refleksi gösteren omurgasızlardır.Bunların hışmına uğramadan tez elden temizleyin.Biz dışarıdan bakan gözler olarak sizden daha iyi görürüz.Siz ayrıntıları fark etmeyebilir siniz. Kısaca bu da son bir önerimiz.                 

Şahsınızla,ekibinizle ve tüm varlığınızla başarılarınızın devamını dilerim.Yolunuz açık olsun,işiniz rast gelsin...         

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.