1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta esrar operasyonu
Kars’ta esrar operasyonu

Kars’ta esrar operasyonu

12 KİLO 853 GRAM ESRAR MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ, 1 KİŞİ TUTUKLANDI...

A+A-

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda 12 kilo 853 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.

KOM ekiplerinin yaptığı istihbari çalışmalarda; 18 Mayıs 2015 günü kente giriş yapmak üzere iken durdurulan 61…… plaka sayılı araç içerisinde arama yapıldı. Uyuşturucu Madde Arama Köpeği marifeti ile yapılan aramada aracın çeşitli yerlerine gizlenmiş vaziyette 24 paket halinde toplam 12 kilo 853 gram esrar olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildi. “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan hakkında yasal işlem başlatılan Ü.Ş (Erkek, 1975) isimli şüpheli KOM Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri sonrasında adli makamlara sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Emniyetten yapılan açıklamada, “Toplumun huzur ve sağlığını tehdit eden, gençlerimizi bataklığa sürükleyen uyuşturucunun her çeşidine karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. İlimizde uyuşturucu ticareti ve tacirleriyle mücadelemizin kesintisiz olarak kararlılıkla devam edeceği ve bu kapsamda görevlilerimize en büyük desteği sağlayan vatandaşlarımızın yapmış oldukları her türlü ihbarın titizlikle değerlendirildiğinin bilinmesi hususu, Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.” denildi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.