1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karsspor 2-1 Yenildi
Karsspor 2-1 Yenildi

Karsspor 2-1 Yenildi

KARSSPOR 1 – YOMRASPOR 2

A+A-

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Karsspor, kendi evinde oynadığı Trabzon ekibi Lider Yomraspor karşısında, 90’ıncı dakikada yediği golle 2 – 1 mağlup oldu.

Futbol oynamaya son derece müsait saha ve seyirci önünde oynanan maçta Karsspor, daha maçın 2.dakikasında mutlak golü kaçırdı. Maça istekli başlayan takımımız, 8.dakikada 7 numaralı Ömer’in attığı golle 1 – 0 öne geçti. Golden sonra toparlanan konuk takım Yomraspor, maçın 32. Dakikasında maçın başarılı futbolcusu 14 numaralı Ahmet’in attı golle beraberliği yakaladı. 45. Dakikada bir şutumuzun direkten döndüğü maçın ilk yarısı 1 – 1 sona erdi.

Maçın ikinci yarısında ise rakip takım Yomraspor, son 45 dakikayı Karsspor sahasında oynamaya başladı. Karsspor’un kalecisi Güven, gollere geçit vermeyerek rakip takımın öne geçmesine izin vermedi. 58. Dakikada ise Yomraspor’un bir şutu direkten döndü. Maçın son dakikalarını da kendi sahasında kabullenen takımımız, gol için rakip takımın kalesini yoklasa da beklenen gol gelmedi. Maçı bırakmayan Yomraspor, karşılaşmanın 90’ıncı dakikasında 9 numaralı Şaban’ın 90 diye tabir edilen golü ile maçı 2 – 1 kazanarak liderliğe devam etti. Karsspor da ilk mağlubiyetini alarak 5 puanda kaldı.

Maç öncesi Karsspor başkanı Muharrem Yıldız ve Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, sahada ısınan Yomraspor’lu futbolculara başarılar diledi. Daha sonrada Başkan Yıldız ve Karaçanta, tribünlere giderek taraftarları selamladı.

Maçın ilk yarısını Vali Günay Özdemir ve Emniyet Müdürü Ercan Çakmak da izledi. İlk yarısının sona ermesinin ardından, Vali Günay Özdemir, Müdür Çakmak ve Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta stadyumdan ayrıldı. Maçın kaybedilmesi nedeniyle Karsspor Başkanı Muharrem Yıldız’ın son derece üzgün olduğu gözlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.