1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Vakfı’ndan Bakan Arslan’a Ziyaret
Kars Vakfı’ndan Bakan Arslan’a Ziyaret

Kars Vakfı’ndan Bakan Arslan’a Ziyaret

Ankara Kars Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Güvensoy, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı makamında ziyaret etti.

A+A-

Kars adına konuların ele alındığı samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, içinde bulunduğumuz Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temennisinde bulunuldu. Kars’ın 25 yıllık özleminin sona ermesinin mutluluğunun yaşandığını kaydeden Gültekin Güvensoy, Bakan Ahmet Arslan’a ‘Hayırlı Olsun’ dileklerini iletti.

Kars için yapılabileceklerin masaya yatırıldığı görüşmede, Ahmet Arslan faktörüyle Kars’ın büyük bir avantaj elde ettiğini belirten Güvensoy, “Kar’ın uzun süredir beklediği yatırımlar ve girişimler yürekten inanıyoruz ki sizinle birlikte bölgede hayat bulacak. Bu bakanlık Kars için, Ardahan için ve Iğdır için önemli olduğu kadar yaptığınız projeler ve deneyimlerinizle birlikte ülkemiz için de hiç şüphesiz ki hayat önem taşımaktadır. Allah yolunuzu açık etsin, işlerinizde kolaylık ve başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da hemşerileriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ziyaretleri için vakıf üyelerine aynı zamanda Güvensoy İnş. ve San. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı olan Ankara Kars Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Güvensoy’a teşekkür etti. Güvensoy ailesinin Kars’a yaptığı yatırımlarla hiçbir zaman Kars’tan vazgeçmediklerini ve Kars için daima hizmet ettiklerini söyleyen Bakan Arslan, bölgedeki yeniliklerle birlikte Karslı yatırımcılara da büyük görevler düştüğünü hatırlattı.

Kars’ın çok büyük değerlere sahip olduğunun hatırlatmasını yapan Bakan Arslan, “Hep birlikte Kars’ı ve bölgeyi hak ettiği noktalara taşıyacağız” dedi. Kars’ın konuşulduğu ziyaret, hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.