1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Belediyesi’ne Durmak Yok
Kars Belediyesi’ne Durmak Yok

Kars Belediyesi’ne Durmak Yok

Kars’ın en önemli sorunlarının başında gelen yol çalışmaları belediye tarafından kışa kısa süre kalmasına rağmen hızla devam ediyor.

A+A-

Kars Belediyesi ekipleri, sonbahar mevsiminde de havaların iyi gitmesinden dolayı sıcak asfalt çalışmalarını sürdürürken, kar yağmadan kentin yol sorununun büyük bölümün giderilmesi hedefleniyor.

Görev başladığı günden itibaren özellikle ara cadde ve sokaklarda yol kaldırım ve alt yapı çalışmalarına ağırlık veren Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, kent merkezinde yolların bir şekilde her dönemde yapıldığını ve uzun yıllar yol ve kaldırıma hasret cadde ve sokakların bulunduğu, özellikle kenar mahalle cadde ve sokaklarından çalışmaları başlattıklarını söyledi.

Kar yağmadan kentte cadde ve sokakların asfaltının büyük çoğunluğu yaptıklarını hatırlatan Başkan Karaçanta, Yenişehir Mahallesi’nden sonra Halitpaşa Mahallesi’nin de asfalt çalışmalarına başladıklarını söyledi.

“HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET GÖTÜRECEĞİZ”

Kars’ta yaşan herkesin en güzel hizmetleri almayı hak ettiklerini belirten Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Hiçbir ayrım yapmadan her mahalle, sokak ve caddeye eşit hizmet veriyoruz. Biz Yeni Mahalle’nin yolu asfalt ise Halitpaşa Mahallesi’nin de yolları asfalt olacak. Biz Karslılara hizmet ediyoruz. Karslılar bizim için çok değerlidir. Çünkü bizleri bu makamlara layık görerek görev veriyorlar. Bizlerde halkımızdan aldığımız bu görevi onlara hizmet etmekle taçlandırmak zorundayız. Biz Kars’a hizmet etmek zorundayız. Başka alternatifimiz yok. Bu bilinçle her mahalleye eşit hizmet götürüyoruz. Amacımız Kars’ı tarihi dokusuyla bütünleştirerek, çağdaş bir şehir haline getirmektir” dedi.

“ÜÇ AYI YAZI OLAN KARS’TA ÇOK ŞEY YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Yaklaşık 8 ayı kış olan Kars’ta Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarına bütün çalışmalarını sıkıştırdıklarına dikkat çeken Başkan Karaçanta, “Önemli olan kısa süre çok iş yapmaktır. Ekibimiz de bunun bilincindedir. Kars’ta hemen hemen bütün cadde ve sokaklara girdik. İnsanların evlerinin önlerine kadar hizmeti götürdük. Artık eskiden olduğu gibi evinden çıkan vatandaş çamurla karşılaşmayacak. Evinden çıkan vatandaş ayakları çamur olmadan kent merkezine gelecek. Ben bütün ekibimizi kutluyorum. Çünkü özveriyle çalışıyorlar. Gece-gündüz demeden, yağmur-soğuk demeden çalışıyorlar. 3 ayı yaz olan Kars’ta çok güzel işler yaptılar. Ben herkese çok teşekkür ediyorum. Ekip olarak çok güzel işler başardığımıza inanıyorum” diye konuştu.

“BAŞKAN MURTAZA KARAÇANTA YOL ÇALIŞMALARINI YERİNDE GÖRÜYOR”

Bugün yap yarın boz, desinler diye iş yapmadıklarının altını çizen Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Kars’ta yıllarca bugün yap, yarın boz zihniyetiyle bir takım işler yapıldı. Ve her defasında da yapılan işler bozuldu, tekrar yapıldı. Bizim boşa harcayacak paramız yok. Biz işlerimizi kalıcı yapıyoruz. Çünkü yapılan bir işin bozularak yeniden yapılması bizi üzer. Kars’ın ve belediyenin boşa harcayacak parası yok. Biz yapılan çalışmaları ilgili birim amirlerimizle birlikte yerinde görüyoruz. İnceliyoruz, tartışıyoruz, daha iyi, daha güzel ne yapabiliriz onun hesaplarını yapıyoruz. Ve en güzel hizmetleri halkımızın hizmetine sunmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Öte yandan Kars Belediye Başkanlığı’nca Sanayi Sitesi Yolu’nda Yenişehir Mahallesi’nde Halitpaşa Mahallesi’nde ay anda ekiplerce alt yapı ve üst yapı çalışmaları yürütülüyor. Yapılan çalışmalar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.