1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İl Genel Meclisi Toplandı
İl Genel Meclisi Toplandı

İl Genel Meclisi Toplandı

Meclis Binasında yapılan olağan toplantıda meclis üyeleri hazır bulundu.

A+A-

Meclis Başkanı Necati Dallı başkanlığında yapılan 5. olağan toplantısında açılış ve yoklamanın ardından gündem gereği konulan maddeler üzerinde görüşmeler yapıldı.

Ardından da İl Özel İdaresi tarafından hazırlanan 2015-2019 yıllarını kapsayan 5 yıllık stratejik plan görüşüldü. Mecliste sunulan oylama sonucu kabul edilen stratejik plan bütçesi meclis üyelerinin tam anlamıyla incelenmesi için gelecek ayki yapılacak toplantıya ertelendi.

Meclis Başkanı Necati Dallı konuyla ilgili şunları söyledi:

“Biz öncelikli olarak plan içerisinde belli bir 380 köyümüz var. Bütün ilçelerdeki 380 köyden belli bir aritmetik ortalamayla belli bir sistemle beraber 78 tane köy belirledik ve bu köyleri belirlerken de hiçbir şekilde büyüklüğüne küçüklüğüne hiçbir şeyine bakmadan tamamen istatistiksel olarak köyleri belirledik. Köylerden her ilçenin büyüklüğüne göre o kadar köy muhtarlarını çağırdık ve onlara anket uyguladık. Bu anketler haricinde iki tane toplantımız oldu. Yine aynı şekilde bütün paylaşımımız belirlendi. İş paylaşımımız dış paylaşımımız belirlendi. Bir şekilde de bu çalışmalar tamamlandıktan sonra bizim 10-12 tane kurumla beraber ortak çalışmalarımız var. Kurum müdürlerinin istekleri onlarda göz önünde bulundurularak bu stratejik plan hazırlandı. Ulaşmak istediğimiz bütün herkese ulaşmaya çalıştık. 80’e yakın kurumu SSK’lar dahil olmak üzere çağırdık. Çok detaylı bir toplantımız oldu. Yapmamamız gerektiği halde biz bunu yaptık.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.