1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Engelli Gençlere Bir Umutta Eskici’den
Engelli Gençlere Bir Umutta Eskici’den

Engelli Gençlere Bir Umutta Eskici’den

Murat Şanlı’dan bir örnek davranış daha...

A+A-

Bir dönem Türk Sağlık-Sen Kars Şubesinde yöneticilik ve Ulusal Sağlık Çalışanları Derneği Genel Başkanlık görevini yürüten Murat Şanlı’nın 2.Şiir kitabı ESKİCİ yakında çıkıyor. Şanlı ilk kitabı MÜLTECİ GÖNLÜM’ ÜN gelirini Kars Şehit ve Gazi Aileleri Derneğine bağışlamıştı.

İkinci kitabı ESKİCİ ile ilgili basına açıklamalarda bulunan Şanlı ikinci kitabı ESKİCİ’yi 3.Aralık Dünya Engelliler gününe yetiştirmeye çalıştığını söyledi.

Şanlı yeni kitabıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu;

Birinci kitabım Mülteci Gönlümden sonra arşivimde baya şiir birikti bende bu şiirleri değerlendirmeyi, bunu yaparken hayırlı bir olaya vesile olmayı istedim. Bu amaçla Sokak Kitapları yayıncılık imzasıyla yakında piyasa çıkacak olan 2.kitabım Eskicinin satışından elde edilecek gelirin Karslı hemşerilerime bir faydası olsun istedim. Bu amaç doğrultusunda 2. kitabım Eskicinin satış gelirini Şehrimizde güzel hizmetlere imza atan engelli kardeşlerimizi bir çatı altında toplayan Dolunay Eğitim ve Kültür Vakfına bağışlamaya karar verdim.

Dolunay derneği Engelliler birim başkanı Sayın Faruk Ocakla yapmış olduğumuz istişareler sonucunda onlarında onayını alarak ikinci kitabımın çalışmalarına başladım. Hali hazırda bitme aşamasına gelen ESKİCİ matbaa basım aşamasındadır. Amacımız kitabın 3.Aralık Dünya Engelliler Gününe yetiştirilerek toplumun dikkatlerinin bir nebze olsun engellilere çevrildiği bu günde hedefimize ulaşmış olmak.

Engelleri kaldıralım

Şanlı sözlerine şu cümlelerle devam etti; Kitabımız satış bedeli 10 TL ve 154 sayfadan oluşuyor içerisinde her kesime hitap eden güzel şiirler var hedef kitlemiz genelde gençler. Eminim gençlerimiz duygularına tercüman olacak birçok dörtlüğe ESKİCİ’de bulacaklardır. Kitap tüm Türkiye’de satışta olacaktır. Lakin Karsta büyük yayınevlerinin şube ve temsilcilikleri olmadığı için halkımıza ulaşmakta bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Bu sıkıntıları en aza indirmek için çaba sarf ediyoruz. Bu bağlamda ÖZGÜN ÖDÜL kitap sarayı sağ olsun bizlere büyük yakınlık gösterdi Karslı hemşerilerimiz dilerlerse kitabımız satışa çıktığında ÖZGÜN ÖDÜL Kitap sarayından kitabımı temin edebilirler.

Sözlerini şu cümlelerle tamamlayan Şanlı; Halka hizmeti hakka hizmet olarak değerlendirdiğini söyleyen şanlı yaptığı bu hayırlı işinde bu çerçevede değerlendirilmesinin en büyük temennisi olduğunu sözlerine ekledi.

Şanlı sözlerini şu cümlelerle bitirdi; Umuyorum ESKİCİ beklediğimiz başarıya ulaşır ve bende faydalı bir iş yapmanın hazzını duyarım. Kitabımı destekleyen ağabeylerime sizlerin vasıtasıyla bir kez daha çok teşekkür ederim. Özellikle Kars TAMSAŞ A.V.M, Kars Y.K.M, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta , A.K.P Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş,Kafkas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr Onur Atakişi ve Diş Hekimi Dursun Yeşilyurt ve Kars Spor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız’a  teşekkür ediyorum.dedi.

Bizde yerel basın Olarak Şanlı’yı bu güzel davranışından dolayı tebrik ediyor kitabın reklam ve tanıtımı konusunda kendisine destek sözü veriyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.