1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Destek her gün çığ gibi büyüyor…
Destek her gün çığ gibi büyüyor…

Destek her gün çığ gibi büyüyor…

Kars Belediyesinin düzenlemiş olduğu ‘Bir el de sen uzat’ Yardım kampanyasına destek her gün çığ gibi büyüyor.

A+A-

İhtiyaç sahibi aileler için çeşitli gıda, giysi ve temizlik maddelerinden oluşan yardım paketlerinin Kars Belediye Başkanlığı bünyesinde gıda ve giysi bankasında dağıtımı gerçekleştiriliyor.

İhtiyaç sahibi ailelere destek vermek amacıyla Kars Belediyesi bünyesinde kurmuş olduğumuz gıda ve giysi bankasındaki malzemelerimizi gerçek sahiplerine teslim ediyoruz.” diyen Başkan Karaçanta; Kısa süre içerisinde çığ gibi büyüyen yardım kampanyasına ilişkin; “Dar gelirli ve mağdur durumdaki insanlarımıza destek vermeyi bir görev sayıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, 350 dar gelirli aileye yardımların ulaştığını söyleyerek, içerisinde çeşitli gıda ve temizlik maddelerinin bulunduğu paketlerin dağıtımının yapıldığını ve bunun önceden belirlenen programlarla gerçekleştirildiğini belirtti. Bu yardımların ihtiyaç sahibi ailelerin puanlamasına ve ihtiyaç durumuna göre dağıtımların ayda 2 ya da 3 kez yapıldığını da hatırlattı.

Bu tür çalışmaları kendilerine görev olarak gördüklerinin altını çizen Başkan Karaçanta, “Dar gelirli ve mağdur durumdaki insanlarımıza destek vermeyi bir görev sayıyoruz. Onların yalnız olmadıklarını bizim yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz ve göstereceğiz. Bu çerçevede sürdürdüğümüz dar gelirli insanlarımıza gıda, giysi ve temizlik maddesi yardımlarını aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

BAŞVURULAR YERİNDE DE İNCELENİYOR

Yardım kampanyasının işleyişi hakkında da bilgi verene Karaçanta; “Yerinde inceleme memurlarımız, her gün sistemin aciliyet ve ikametgah bilgilerine göre düzenlediği adreslere giderek, gerekli araştırmaları yapıyor. Memurların verdiği olura göre de başvuru sahibi yardım almaya hak kazanıyor.” diye konuştu.

TÜRKİYE’NİN HER NOKTASINDAN YARDIMLAR GELİYOR

Kars Belediyesi, “Bir el de sen uzat” yardım kampanyası çerçevesinde belediyeye ulaştırılan yardımları dağıtmaya başladı. Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın start verdiği yardım kampanyasına Kars ve Türkiye’nin dört bir tarafından yardım yapılmaya devam ediliyor. Karslı esnafların bu kampanyaya sahip çıktığını kaydeden Başkan Karaçanta, “ Yardım kampanyasına Karslı esnaflarımız da en az bizim kadar sahip çıktılar. Bunun dışında İstanbul, Ankara, Aydın, İzmir, Bursa’dan bir çok hemşerimiz de bu hayırda bizleri yalnız bırakmadı.” dedi.

KARSLILARIN DESTEĞİ MEMNUN ETTİ

Kampanyanın devam edeceğini anlatan Başkan Karaçanta, “Yardım kampanyamızı daha da artırarak devam ettireceğiz. En önemli şey buradaki hemşerilerimizi asla teşhir etmeden, gerekli işlemleri yaparak, yardımlarımız dağıtılacak. Çünkü bizim için hemşerilerimizin onuru gururu her şeyden daha önemlidir.” cümlelerini kullandı.

YARDIMLARINIZİ BİZE ULAŞTIRIN

Belediye’nin ‘Bir El de Sen Uzat’ yardım kampanyasına tüm hayırsever vatandaşların destekleri beklenirken, yardım kampanyasına destek olmak isteyenlerin;

“KARS BELEDİYESİ HESAP NO- IBAN: TR340001 2009 4800 0007 0000 10, HALK BANKASI” hesap numarasına veya Yusuf Paşa Mahallesi Karadağ Caddesi Kars Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü adresine gönderebilecekleri duyurusu yapıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.