1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Çıtır Kuruyemiş Çikolata ve Baklava Mağazası Açıldı
Çıtır Kuruyemiş Çikolata ve Baklava Mağazası Açıldı

Çıtır Kuruyemiş Çikolata ve Baklava Mağazası Açıldı

Çıtır Kuruyemiş Çikolata ve Baklava Mağazası, dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen çikolata, tropikal kuruyemiş ve baklava markalarını Karslıların hizmetine sundu.

A+A-

Kars Merkez Şehitler Mahallesi İnönü Caddesi No : 60’ta hizmete açılan Çıtır Kuruyemiş Çikolata ve Baklava Mağazası, dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen çikolata, tropikal kuruyemiş ve baklava markalarını Karslıların hizmetine sundu.

Melodi ve Elit çikolata markalarının yanı sıra Hacıbozanoğulları Baklavayı da Karslılarla buluşturan Çıtır Mağazası, 200’ü aşkın ürün ile hizmet veriyor.

Çıtır Kuruyemiş Çikolata ve Baklava Mağazası Sahibi Zeki Demiral, Kars merkezli yirmi yıllık bir firma olarak, serhat şehrimizde hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Bugün de şehrimizin batı yakası olan İnönü Caddesi’nde Çıtır Kuruyemiş Çikolata ve Baklava Mağazası’nı açtık. Dünyanın ve Türkiye’nin en iyi markalarını hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Bu ihtiyaç duyulan bir mağazaydı ve tamamen hemşehrilerimizn isteği üzerine faaliyete geçirdik. Bu güzel ve anlamlı günde Çıtır Ailesi olarak bizleri yalnız bırakmayan, eş, dost ve akrabalarımız ile muhterem Kars halkına göstermiş oldukları yoğun ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim, dedi.

Açılışa ; Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Ötegen, Kars Ticaret Borsası Başkanı İsmet Çelik, Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Burulday, Kars Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Zakir Bayraktar, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kars İl Müdürü Lütfullah Aktaş, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işadamları ve vatandaşlar katıldı.

00-002.jpg01-007.jpg03-007.jpg02-006.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum