1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çimento Fabrikası’nda Futbol Turnuvası
Çimento Fabrikası’nda Futbol Turnuvası

Çimento Fabrikası’nda Futbol Turnuvası

Kars Çimento Fabrikası’nda Geleneksel Futbol Turnuvası bu sene de yapıldı...

A+A-

Kars Çimento Fabrikası’nda her sene artık geleneksel hale geldiği üzere bu sene de yine birimler arası bir Futbol Turnuvası düzenlendi.

Bu sene 4.’sü düzenlenen ve Star Halı Sahası’nda organize edilen turnuvaya; Üretim, Bakım, Kalite, İdari ve Müteahhitler takımından oluşan yaklaşık 60 çalışan katılım gösterdi.

Turnuva boyunca son derece centilmence mücadelelerin gösterildiği tüm karşılaşmalar; müsabakalara oyuncu olarak da iştirak eden Fabrika Müdürü Yasin Sarıçamlık’ın ayrıca maçların hakemliğini de yapmasıyla herhangi bir yaralanma veya sakatlanma yaşanmaksızın centilmence ve dostça bir şekilde tamamlandı.

Turnuva sonucunda Üretim Takımı 1.’liği, Müteahhitler Takımı 2.’liği, Bakım Takımı ise 3.’lüğü kazanmış olup; en centilmen takım olarak ise Kalite takımı seçildi.

Dereceye giren takımlara ödülleri fabrika yemekhanesinde düzenlenen bir kokteyl ile tüm çalışanlarımızın huzurunda Fabrika Müdürü Yasin Sarıçamlık, Bakım Müdürü Taner Erdağ ve Üretim Müdürü Selahattin Çelik tarafından kendilerine takdim edildi.

Törende kısa bir konuşma yapan Fabrika Müdürü Yasin Sarıçamlık bu ve benzeri aktiviteler ile çalışanlar arasındaki samimiyet ve bağlılıkların pekiştirildiğini, dostluğun ve kaynaşmanın ön planda olduğu ortamların oluşturulduğunu dile getirerek, çalışanların moral ve motivasyonları yönüyle bu tür organizasyonların bundan böyle de aynı şekilde devam ettirileceğini ifade etti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.